Ga naar inhoud

Wie kan mij helpen aan drivers


Aanbevolen berichten

Kajutsa, Ik ben het met je eens hoor. Is multimedia eigenlijk niet een verzamelnaam voor alles wat met beeld en geluid te maken heeft? En voor de driver, probeer eens: Als je Russisch kent: [url]http://www.ada.ru/Win9x/index.htm[/url] CNet's Download.com: [url]http://download.com.com/2001-20-0.html[/url] (zoekterm driver) Download.net: [url]http://216.254.138.102/[/url] Drivers Headquarters: [url]http://www.drivershq.com/[/url]. Hier kun je ook vragen naar een driver die ze dan gaan zoeken. Zag in hun forum ook al vragen over dezelfde driver, dus wie weet. Suc6 Wim.
Link naar reactie
Ik kom voor de driver telkens bij Media Vision terecht, maar de link [url]http://www.mediavis.com[/url] levert telkens een melding op dat de server niet gevonden wordt. Misschien bestaat de fabrikant niet meer of is die overgenomen door een ander bedrijf en zie dan maar dat je die vindt. Overigens leidt mijn 'speurtocht' via Google (zoekterm "jazz 16" tussen aanhalingstekens) tot enkele interessante hits: Ik kom terecht bij Dell [url]http://docs.euro.dell.com/docs/dta/74526/[/url]. Misschien dat je daar verder kunt komen. En hier kom ik Jazz 16 drivers tegen (!): [url]http://www.elonex.co.uk/support/drivers/audio.asp[/url]. Moet je zeker even naar kijken (vrijwel onderaan de pagina). Nu zou het toch moeten lukken. Heb je trouwens de standaard soundblaster driver in Windows al eens geprobeerd (waarschijnlijk Soundblaster 16 driver)? Kan soms ook goed werken, zij het soms met minder functionaliteit. Ben benieuwd of het nu lukt. Wim.
Link naar reactie
Waar kom je toch allemaal terecht als je even gaat zoeken. Die Jazz 16 kaart is ook door A-merken gebruikt. Behalve bij Dell kom ik ook wat tegen bij IBM (jawel). Kijk hier maar eens: [url]http://www-1.ibm.com/support/manager.wss?rs=0&rt=1&ndocfound=8&q=jazz&r=10&cid=2[/url]. Geen idee of deze bruikbaar is, maar alle beetjes helpen. :wink: Wim.
Link naar reactie
[quote:54eb446702="wes"]Wie kan mij helpen aan geluidskaart drivers voor Jazz16LMS dit is een oude geluidskaart[/quote:54eb446702] Ik heb effe gezocht op Google en kwam het 'treiber-archive.de' tegen: [url]http://www.treiber-archiv.de/index.html[/url] Als je klikt op Treiber-center en dan ergens op sound dna op media vision, dan moet ie er bij staan voor 3.1 / NT (andere?) Hopelijk heb je er iets aan... Pinky
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...