Ga naar inhoud

wie heeft een 1e generatie DVD+RW


Aanbevolen berichten

Wie heeft er een 1e generatie DVD+RW pc-drive aangeschaft, en voelt zich belazerd nu het zeer onwaarschijnlijk is geworden dat deze geschikt gemaakt kunnen worden voor DVD+R's? Zie http://www.hp.com/cposupport/information_storage/support_doc/lpg41420.html Misschien kunnen we er samen met computertotaal/hcc er voor zorgen dat we onze drives gratis kunnen omruilen voor 1 met DVD+R support!
Link naar reactie
Ik meen laatst vluchtig te hebben gelezen dat de Philips DVD+RW drivers mogelijk via een firmwareupgrade compatible zijn te maken. Dat dit soort driver er aan kwamen, en binnen kort waarschijnlijk drivers met een nog uitgebreidere support, dat was al bekend, dus ik denk dat kopers niet erg sterk staan...
Link naar reactie
Dit is exact dezelfde drive als de HP100i (en dat is weer de ricoh 5120), en het lijkt me dus sterk dat als HP gaat omruilen, Philips het wel voor mekaar krijgt om die drive geschikt te krijgen voor DVD+R's..... Je 2e opmerking begrijp ik niet helemaal. Mijn stelling is dat, omdat er tot voor kort op de website van http://www.dvdplusrw.org heeft gestaan dat de drive's dmv een firmware-upgrade geschikt gemaakt kunnen worden voor DVD+R's, we toch wel erg sterk staan. Inmiddels heb ik de drive, en is deze tekst verdwenen en begint HP aan een omruilaktie. Paul.
Link naar reactie
Die Firmware upgrade voor de Philips DVD+RW is (volgens mij) alleen voor de standalone modellen. Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar de ervaringen met de DVD+RW (behalve dan dat je niet op DVD+R kunt schrijven). Ik ben van plan om er aan te schaffen, maar de prijs schrikt mij nog een beetje af. Ik wil deze drive alleen maar gebruiken om films die ik geedit hebt over te zetten naar DVD inclusief menutje en zo.
Link naar reactie
Dat van die stand-alone DVD+RW's en de formware wist ik, maar ik weet zeker dat het ook bij de pc-drives stond (maar weer is weggehaald). Op de eerste exemplaren van de Philips DVD+RW stond DVD+R support zelfs op de doos. http://www.emedialive.com/r18/2002/news0502-03.html Oorzaak is dat de DVD+R standaard gewijzigd is (en overigens is goedgekeurd NADAT de eerste drives al op de markt waren...) waardoor de 1e generatie drives die DVD+R's nooit zal kunnen aanmaken. http://www.theregister.co.uk/content/54/24788.html Maar goed: al met al ben ik zeer tevreden over de kwaliteit en de snelheid van branden van m'n Philips. Ben nog niet zo dol-enthousiast over de DVD-authoring MyDVD. Maar dat vind ik ook niet zo heel belangrijk, als m'n (vakantie)films maar mooi op tv komen! Bovendien ziet die Philips er mooi uit met z'n brede blauwe/rode led!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...