Ga naar inhoud

beveiligde cd's rippen


Aanbevolen berichten

CloneCD icm met ClonyXL geeft je een goede kans om beveiligingen te omzeilen. Of anders Blindwrite/read. Voorwaarde is wel dat het station waarvan je de CD inleest dat ondersteund; Ik heb bv. een LG-8080B brander die blijft hangen bij het kopieeren van een Laserlock beveiligde CD om maar eens wat te noemen. Interessante link: http://www.cdrinfo.com/
Link naar reactie
Nee, heb geen back-up nodig. Gaat erom dat ik die nieuwe cd van Borsato heb en die schijnt beveiligd te zijn tegen kopieren.Maar kenneissen van mij willen de cd voor weinig hebben,zodoende.Musicmatch Jukebox geeft aan dat het een Data-cd is ipv een audio-cd,dus is hij niet om te zetten naar mp3.
Link naar reactie
[quote] Op 07-03-2002 17:58, schreef romojo: Nee, heb geen back-up nodig. Gaat erom dat ik die nieuwe cd van Borsato heb en die schijnt beveiligd te zijn tegen kopieren.Maar kenneissen van mij willen de cd voor weinig hebben,zodoende.Musicmatch Jukebox geeft aan dat het een Data-cd is ipv een audio-cd,dus is hij niet om te zetten naar mp3. [/quo Mijn writer schrijft geen Borsato,Jantje Smit,BZN,en nog zo'n jongen uit het zuiden, ben z'n naam even kwijt.Snap ik niks van.Doe de CD in de writer en hij spuugt hem gelijk weer uit.Mod waar zijt gij .
Link naar reactie
[quote:20a37bf968]Mijn brander brandt zowiezo geen borsato's die haat die schreeuwlelijk[/quote:20a37bf968] Yep, dat is een zeer geavanceerde beveiliging, die van Frans Bauer is helemaal niet te kraken. Wanneer je de cd probeert over te branden, denkt de brander dat het wel data zal zijn met leesfouten. Zelfs als je foutcorrectie uit zet, kan je brander nog steeds niet geloven dat de informatie die hij doorkrijgt juist is en gaat het proberen te verbeteren. Zeer gewiekst. _________________ "De internettisering der kinderpornografie is menig conservatief pedofiel een doorn in het oog." [ Dit Bericht is bewerkt door: Count Uilesnor op 2002-03-08 16:00 ] [ Dit Bericht is bewerkt door: Count Uilesnor op 2002-03-08 16:02 ]
Link naar reactie
[quote:5280c1a05d] Mijn writer schrijft geen Borsato,Jantje Smit,BZN,en nog zo'n jongen uit het zuiden, ben z'n naam even kwijt.Snap ik niks van.Doe de CD in de writer en hij spuugt hem gelijk weer uit.Mod waar zijt gij . [/quote:5280c1a05d] Hier! :smile: Op zich is het niet illegaal om CD's te rippen, zolang je het maar voor jezelf doet. Maar de topicstarter snijdt zichzelf nu in de vingers door over z'n kennisen te beginnen. Vandaar: slotje.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...