Ga naar inhoud

Audigy........of niet?


Aanbevolen berichten

Is het het waard om een Creative Labs Audigy Player OEM/Bulk te kopen? Ik speel vooral games en luister MP3's...dus geen digitale audio en/of videobewerking of zo.. Ik ga nl. een nieuwe computer samenstellen, en ik heb nu een SB 128PCI, en die staat nogal schraal in dat nieuwe systeem. Aan de andere kant vind ik 90 euro voor zo'n Audigy ook weer aan de hoge kant...merk ik nou echt een betere geluidskwaliteit als ik een MP3tje draai?
Link naar reactie
Ik heb zelf ook een Audigy geluidkaart en hij heeft me oude Live! kaart vervangen. ik kon zelfs tussen die 2 het geluids verschil horen. maar dat is personelijk. ik vond het geluid helderder iig. Natuurlijk ligt het voor een groot deel ook aan de kwaliteit van de MP3 die je afspeeld en aan de boxen die je heb. Als je een Audigy kaart koopt verdiend hij goede boxen anders haal je niet uit die geluids kaart wat er in zit. Ik zelf moet mijn boxen nog upgraden naar iets beters dus ik zelf heb ook nog niet de volledige potentie van de kaart gehoord. Wat games betreft, als games EAX 1 of 2 ondersteunen of nog beter de nieuwe "EAX® ADVANCED HD" dan heb je veel mooiere geluids effecten in die games dan dat je met je oude geluids kaart had. Meer [url=http://nl.europe.creative.com/products/product.asp?prod=226]info[/url] over de Audigy. Kortom koop alleen de Audigy als je goede boxen heb of gaat kopen. _________________ [url=http://www.anandtech.com/mysystemrig.html?rigid=15519]My System[/url] | [url=http://service.madonion.com/compare?2k1=3106024]3Dmark2001SE[/url] [ Dit bericht is bewerkt door: GeForce Mike op 2002-04-03 14:28 ]
Link naar reactie
[quote:46cc8c1e21] Op 03-04-2002 12:13 schreef ruudpel: ...... Aan de andere kant vind ik 90 euro voor zo'n Audigy ook weer aan de hoge kant...merk ik nou echt een betere geluidskwaliteit als ik een MP3tje draai? [/quote:46cc8c1e21] Je zegt het zelf al: MP3 op een Audigy klinken echt niet beter dan op een Live! of zelfs een PCI128. Als je inderdaad niet aan geluidsbewerking doet is een Audigy helemaal niet nodig. Kijk anders eens bij Terratec of Guillemot. Die maken voor weinig geld betere geluidskaarten dan de SB128. Bovendien wordt, zoals Geforce Mike al aangeeft, met een steeds verbeterende geluidskaart een goed stel boxen (audiospeakers/stereo dus) echt wel nodig.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...