Ga naar inhoud

Gekleurde puntjes met CRT-scherm


Aanbevolen berichten

Hallo, ik heb last van gekleurde puntjes op het scherm (Philips 107E5), uit en aanzetten helpt niet, opnieuw opstarten ook niet. Als je wat schuift met een pop-up dan wordt een gebied geheel verminkt puntsgewijs. Wie weet raad? Grafische kaart is ATI Radeon 9600 128 Mb. Het lijkt of ze horizontaal op een hoogte staan, en bij scrollen ontstaan min of meer verticale lijntjes. Donkere kleuren worden groen en lichtere rood. Peter.
Link naar reactie
  • Reacties 61
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Hoi, het systeem is 4 maanden oud, en ik heb niks overgeklokt. Hoe kan ik zien of dat toch is gebeurd? En hoe kom ik aan de temperatuur? Het is een Connect3D-kaart en de adaptergegevens zijn: chiptype: RADEON 9600 Series AGP (0x4150) DAC-type: Internal DAC(400 Mhz) Geh.: 128 Mb Adaptertekenreeks: RADEON 9600 Series BIOS-gegevens: BK-ATI VER008.015.015.000 De puntjes komen ook terug in een andere resolutie; als je verversen gebruikt (scherm opnieuw opvraagt), zijn ze weg, schuif je met een venster komen ze terug. Peter.
Link naar reactie
Bios gaf net CPU 65 en mobo 46 graden; durect daarna AsusProbe 56 en 46. De kasttemperatuur vindt ik nergens terug. Die lijkt me overigens niet zo heel erg hoog, want de lucht die uit het rooster voor de cpufan komt is niet zo erg warm. Maar hoe kom ik er nou achter waar het puntjesprobleem echt vandaan komt? Is daar geen testprogramma voor? Na 5 minuten gezakt naar 51/44... (er werd hier net gegamed met een CD).
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...