Ga naar inhoud

radeon9600 maar op 4agp


Aanbevolen berichten

hallo, ik ben de (trotse :P ) eigennaar van een ATI radeon 9600 PRO [img:0ed02fcde3]http://users.usall.com/computers/leon/videokaart1.jpg[/img:0ed02fcde3] deze kan draaien op 8x agp, mijn moederbord kan dat aan en mijn videokaart ook. nou kwam ik erachter dat hij maar op 4x agp draait, wat natuurlijk een beetje zonde is als ie 8x kan... nou wou/wil ik hem op 8x agp laten draaien en dan krijg ik het volgende scherm: [img:0ed02fcde3]http://users.usall.com/computers/leon/videokaart2.jpg[/img:0ed02fcde3] dan zet ik die blak op 8x agp en dan zegt ie van ik moet rebooten ect. ik reboot, kijk ik, staat ie nog steeds op 4x agp (heb meerdere keren geprobeerd) iemand weet wat het probleem is/ wat ik fout doe? bedankt!!!
Link naar reactie
[quote:048dc4231a="Interficior"]Weer iemand die in de marketingtruc van 256 MB is getrapt :evil: :P Maarre, wat gebeurd er als je het in de BIOS zelf gewoon op 8X zet?[/quote:048dc4231a] markting truc??? :S dat kan ik niet, staat alleen maar: 8x AGP en dan kan je kiezen uit: enabled en disabled, en hij staat uitteraard op enabled
Link naar reactie
[quote:3b466ed00c="leondevries"] markting truc??? :S dat kan ik niet, staat alleen maar: 8x AGP en dan kan je kiezen uit: enabled en disabled, en hij staat uitteraard op enabled[/quote:3b466ed00c] kijk maar es in het [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=99415] FAQ [/url], daar vind je de meeste antwoorden op je vragen wel. Succes!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...