Ga naar inhoud

GeForce 6800 (NV40) + Radeon X800 (R420) news topic.


Aanbevolen berichten

// hjs Zijn dat Babelfish-vertalingen ? Het stikt van de vreemde on-engelse taal-constructies ... -- Als dat verhaal over IQ waar is dan zou nVidia weer met hetzelfde vieze spelletje bezig zijn. Het mag dan niet zichtbaar zijn, maar toch ... Het blijft IMHO belachelijk dat als je zelf tegen de drivers zegt dat je maximum kwaliteit wilt hebben en diezelfde drivers zo'n beetje uit zich zelf besluiten om voor snelheid te kiezen ... 't is een beetje als een Ferrari met een onzichtbare snelheidsbegrenzer.
Link naar reactie
  • Reacties 266
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • anoniem

    267

[quote:420de57cdc="hjs"] Tejmig, moeten jullie deze 2 platen eens verglijken. Ik hoop voor nVidia dat het driverbugs zijn, anders hebben ze echt problemen http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/nv40_31.html[/quote:420de57cdc] dat is als het goed is een driverbug en/of bug in farcry is een paar pagina's terug ook al aan de orde geweest ;)
Link naar reactie
Maar zo vlak voor een release ... en van een nVidia-ondersteund spel zou je dat niet meer verwachten. Wat dat betreft zie ik liever plaatjes dan nietszeggende benchmarks met hoge fps-getallen ... Laat ze maar bewijzen dat ze het spel in kwestie zonder problemen met die details kunnen weergeven voordat ze over de snelheid beginnen.
Link naar reactie
Of de GeForce 6800 Ultra eerder te koop is dan de Radeon X800 PRO is natuurlijk ook nog afwachten, de 6800 Ultra is pas in Mei te koopt, wie weet is de X800PRO wel direct te koop. tussen Launch en leverbaar kan een paar maanden zitten maar ook een paar dagen. het blijft afwachten Ik kwam op internet nog een itteressant stukje tegen over nVidia's toekomst visie: http://www.pcunleash.com/bbs/view.php?id=PerformanceBenchmark&no=249
Link naar reactie
Die benchmarks waren helaas voorspellingen en geen echte benchmarks. ik ben denk dat de X800XT in de werkelijkheid veel dichter bij de 6800 Ultra zit. //GreyHornet Je moet niet vergeten dat er meer is dan de high-end markt, je hebt ook een midden segment en een budget markt. Je moet van alle markten thuis zijn om die reden worden er dus van laag (GeForce PCX 4300) tot snel (GeForce PCX 5950) PCI-Express kaarten gemaakt. de GeForce 6800 en 6800 Ultra zijn 2 über-high-end kaarten en geven door hun bestaands recht geen reden tot het uitfaseren van een oude reeks kaarten die ook nog goed presteren.
Link naar reactie
ok bedankt RD , nuttige info :-) hier plaatje van Leadtek Winfast 6800 Ultra. [img:3315b045c2]http://pics.krawall.de/2/leadtek-a400ultra.jpg[/img:3315b045c2] hier nog een interview over PS 2.0 en PS 3.0 http://www.gamers-depot.com/interviews/dx9b/001.htm \ hier alvast een paar prijsjes : http://www.prixdunet.com/liste/Carte_Graphique/?t=1&f_0=&f_429=NVIDIA+GeForce+6800+Ultra&f_662=&f_434=&f_435= ziet er goed uit , maar die koeler van leadtek , lol :S
Link naar reactie
Ik vind zelf de koel oplossing van Leadtek voor de 6800 Ultra wel fraai, maar ja smaken verschillen. Overigens heb ik liever een lelijke goeie cooler dan een fraaie lawaaierige cooler die slecht koelt. Dat de cooler groter is dan een CPU cooler is nogal logisch, hij verbruikt meer stroom en hij word warmer dan een CPU.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...