Ga naar inhoud

Koeler voor Radeon 9700


Aanbevolen berichten

Ik probeer mijn oude Sapphire 9700 non pro te ocen voor mijn broertje, maar dan zal er eerst een betere koeler op moeten. Nou had ik die grote passieve koeling van Zalman wel gezien, (inclusief vent) maar er is ook nog zoiets van thermaltake. Ervaringen? Het gaat om deze twee: [url]http://www.perfect-systems.nl/info.asp?Info=46763[/url] [url]http://www.perfect-systems.nl/info.asp?Info=44414[/url] Mochten jullie andere suggesties hebben, afgezien van waterkoeling :wink: , dan hoor ik dat graag. Alvast bedankt.
Link naar reactie
Je hoort veel goede dingen over de [url=http://www.arctic-cooling.com/en/products/vga_silencer/]Arctic VGA cooler[/url] Laat trouwens even weten als het is gelukt en of het eraf slopen van de Sapphire koeler een beetje makkelijk is gegaan. Ik heb namelijk dezelfde kaart, en zit ook te denken aan andere koeling.
Link naar reactie
Ga voor zalman, Heb zelfs een oudere versie de zalman ZM80A-HP mijn vga club3d 9700 loopt nu op 391 @ 324 :lol: , maar je moet ook geluk hebben, de ene kaart oc zo ver dan de andere. een tip is ,monteer je de zalman koeling haal de shim er ff af, zo maakde zalman beter contact met je core, dit hoeft echter niet. Dit ben ik echter vergeten bij mijn zalman, misschien dat je er daardoor nog extra mhz uithaal :wink: Greez PacificAMD
Link naar reactie
PacificAMD geeft het ook al aan, haal je shim eraf, dit moet echt anders help je je kaart om zeep. De Zalman met fan koop je voor de stilte, met die thermaltake heb ik geen ervaring/nooit gehoord. Naar mijn weten doet de Arctic Vga silencer het goed(ervaring van Zjarl, hij heeft hem ook op zn 9700 Pro).
Link naar reactie
de shim is een ijzeren randje om de core heen de standaardcooler valt daaroverheen omdat op de cooler een inkeping voor de shim zit. hier ff een handleiding:[url]http://www.overclockers.com/articles714/index03.asp[/url] Let op: je garantie vervalt bij het verwijderen van de shim, en ook met de standaard cooler eraf halen :wink:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...