Ga naar inhoud

Welke nieuwe kaart?


Aanbevolen berichten

[quote:695bbc0775="Red Dragon"]Met een dergelijke Videokaart zoals wij bezitten heeft overklokken van de videokaart en CPU weinig zin voor dagelijks gebruik en games spelen. [/quote:695bbc0775] Het staat alleen leuk in benchmarks, maja wat heb je aan benchmarks :( alleen leuk als je een wereldrecord haalt, maar dat lukt toch niet met de gemiddelde PC zooi die er te koop is, tenzij je bakken vol geld thuis hebt.
Link naar reactie
  • Reacties 98
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

[quote:7c2de7c555="Red Dragon"]Met een dergelijke Videokaart zoals wij bezitten heeft overklokken van de videokaart en CPU weinig zin voor dagelijks gebruik en games spelen. Enige wat nut zou hebben is een A64 3400+ of P4 3,4ghz EE aan te schaffen ;) Je huidige configuratie is zonder over te klokken uitstekend![/quote:7c2de7c555] Idd ja.Ben nu cod aan het spelen met alles op zijn hoogst en dat gaat uitstekend :D
Link naar reactie
[quote:31effa35e0="Red Dragon"]Ach je hebt je pc en kaart voor games niet voor benchmarks tenslotte, veel plezier nog met COD :D[/quote:31effa35e0] Das zeker waar, en gaat ook vast lukken! Ben wel blij met mn kaartje, en met de rest ook trouwens. Die temps vallen wel mee, want ik las op tweakers dat iemand temps van 140 graden had met een 9800XT, dus ik maak me er niet meer druk om. Heb net na enkele benchmarks de temp gechechked en toe was die 75 graden.Overigens klokt de gpu zichzelf dan terug zag ik ook. Het zal de levensduur wel niet ten goede komen ws, maar over 2 jaar heb ik toch weer een andere kaart want dan is deze antiek denk ik.
Link naar reactie
[quote:6c673972ab="weert114"]Kon het toch f niet laten om de videokaart drivers opnieuw te installen en nog een keer 3dmark 03 uit te voeren. Had weer een iets hogere score nu:6823 Is [url=http://service.futuremark.com/compare?2k3=2034629]hier[/url] te zien. :D[/quote:6c673972ab] w00t, in de eerste gametest heb ik meer als 20fps meer met men 9800XL, maar bij die andere 3 is die van jou sneller :S maja mijn clockspeeds zijn ook maar 432/344
Link naar reactie
[quote:f5fd5f01d5="Red Dragon"]Het kan zijn dat zijn FSB sneller is en geheugen sneller omdat het Synchroon loopt ipv A-synchroon zoals bij jou. overigens heeft dit niet veel meer met videokaarten van doen :)[/quote:f5fd5f01d5] Aha, nee idd heeft dit niet veel meer met videokaarten te maken :D On topic dus, maar ja m'n nieuwe kaart heb ik al, en hij werkt nu goed, dus wat mij betreft kan deze draad gesloten worden. Misschien dat het voor anderen nog nuttig kan zijn.
Link naar reactie
  • 2 weken later...

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...