Ga naar inhoud

Welke nieuwe kaart?


Aanbevolen berichten

  • Reacties 98
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

[quote:58c43e9f22="General X"]LOL, jij bent wel een rape besluiter 8) :lol: Als ik het goed begrijp heb je die kaart dus vandaag net gekocht nadat ik je gister dat advies had gegeven? Bij alternate overigens?[/quote:58c43e9f22] Haha idd ja, Ik hoef er meestal niet lang over na te denken. Deze ws iets van 90 Euro duurder dan een 9800 Pro. Overigens zag ik, ook bij Alternate, een club3d 9800 Pro, voor 279,00 Euro. Maar ik had m'n zinnen toch op deze gezet.Vond m er wel vet uitzien ook :D
Link naar reactie
[quote:cb67867cd0="weert114"]Ben die catalyst drivers aan het downloaden. Hij gaf aan dat het 16 mb was, maar nu stopt ie opeens bij de 4.01 mb en zegt ie dat het downloaden voltooid is! Die drivers is toch veel meer dan 4,01 mb neem ik aan? Wel een trage site trouwens dat driverheaven![/quote:cb67867cd0] Staat gewoon in de FAQ hoe groot de drivers zijn, niet vragen naar de bekende weg. :)
Link naar reactie
[quote:8b9db857e9="Red Dragon"]Ja, de Catalyst 4.1 drivers hebben veel bug updates en dergelijke, zeker met de top ati kaart zijn deze drivers aan te raden. In de FAQ (waar ik het al tig keer over heb gehad) staat een directe download link, dus niet via driverheaven.[/quote:8b9db857e9] jaja, heb de faq gelezen :wink: Althans, het gedeelte over de drivers.Ik heb eerst de oude drivers verwijderd met driver cleaner.Zowel de Nvidia als de catalyst drivers.Nieuwe had ik al gedownload vnaf die link in de faq(die overigens tig keer sneller is dan driverheaven), en geinstalleerd. De eerste keer installeren mislukte. Toen ik de pc opnieuw opstartte kreeg ik een foutmelding.Opnieuw geinstalleerd en nu doen ze het wel goed dus. Ga nu nog ff 3dmark draaien.Ben benieuwd nu. Nog ff een vraag:Oc en van de kaart gaat niet met die ati console? Ik heb wel wat aangevinkt waardoor hij automatisch een beetje overklokt. En de OpenGL en direct 3D instellingen heb ik op beste prestaties gezet. Ik weet niet of dat veel uitmaakt. Zal het zo wel melden hier.
Link naar reactie
Bij normaal gebruik zit de temp van de kaart zo rond de 70 graden.Stressed kan k niet zien omdat ie dan steeds vastloopt. Klote is dat.Heb nu mn cpu op 3200+ staan.Heb alleen de fsb tot 200 verhoogt.dit moet makkelijk kunnen want jij hebt hem op 219 staan zag ik. Ik heb een epox 8RDA3+, ook een Nforce 2 plank. Heb trouwens een extra voedingskabel aangesloten.Naast de gebruikelijke aansluiting op dit mobo zit er nog een kleinere, een vierpolige naast.Waar die voor dient weet ik niet, maar aan mijn voeding zit een kabeltje dat daarin past en dit heb ik dus gedaan.Hij bevriest overigens nog steeds. Ik heb ook aquamark 03 gedraaid, en die liep ook vast.Wel minder snel dan 3dmark.Daat zag ik na wat oc en met de videokaart witte stipjes in het midden van het scherm. Met een Nvidia chip kom je overigens veel hoger met aquamark score.Maar die kun je volgnes mij veel verder oce'en, zo'n Fx of niet? Ik heb wat zitten neuzen, maar nvidia kaarten halen echt een veel hogere score. :evil:
Link naar reactie
Kaart wordt srtessed, na draaien van 3 dmark01 en aquamark niet warmer dan 71 graden. Zonder oc dus.Het beeld bevriest nu niet meer, maar ik heb het voltage van de cpu verhoogt naar 1,7 volt. Stond eerst op default en dat was volgens aida32 dus 1,65 Volt. De cpu staat nu dus op 3200+, en de videokaart op default. Cpu word niet warmer dan 54 graden, na die Voltageverhoging. Heb wel een LianLi met voldoende fans.Als ik die uitlaat wordt ie een stuk warmer. T lijkt nu wel op een stofzuiger meer maar goed.
Link naar reactie
70 graden is wel heel erg warm voor de videokaart, die word bij mij met overklokken tot 470 core niet warmer dan 60 graden. maar dan heb ik met een dergelijk hoge OC er wel een 120mm fan op blazen. Zonder overklokken word de kaart 52 graden stressed. en dat is dus zonder de 120mm fan. 14400 punten is veel te laag, ik haal met mijn systeem zo'n 19000 punten, jij moet minimaal 17000 a 18000 halen of ook 19000
Link naar reactie
Help! Wat doe ik dan verkeerd.Heb net de kaart geoc't, maar toen liep ie weer vast in 3d mark 01. Met aquamark had ik 3800 punten weer. In principe moet ik dus 4 á 5000 punten meer kunnen halen in 3dmark 03. Hoe kan het dat mijn kaart zo warm wordt? De cpu wordt helemaal niet warm ondanks die oc.En het moederbord ook zo rond de 35 graden maar. Overdrive heb ik hier uitstaan,Als ik die aanzet draait ie maar op 7 mhz meer, dus 418. [img:4f710f87f9]http://home.tiscali.nl/~markie/overdrive.JPG[/img:4f710f87f9]
Link naar reactie
Hier even het verschil tussen mijn kaart temperatuur en die van jou: [img:3a733caa5d]http://slashhead.homestead.com/files/Reddragon/9800xt.JPG[/img:3a733caa5d] De temperatuur word gemeten door "Asus SmartDoctor" bij mij. Ik heb slechts 52 graden bij een speed van 411mhz en dit nadat ik de hele avond en nacht een 3d game heb gespeeld (Kights of the Old republic). 68 graden is veel te warm, vind het dan ook niet gek dat je vastlopers hebt in 3dmark 2001 en dat 3dmark '03 niet wil starten. Deinstaleerd 3dmark '03 eens compleet en draai hem nu nog eens alleen zonder de laatste patch?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...