Ga naar inhoud

Welke nieuwe kaart?


Aanbevolen berichten

Hallo, Ik wil een nieuwe videokaart. Heb nu een leadtek gf4ti4600 128 mb. Deze is bijna 2 jaar oud en aan vervanging toe denk ik. Ik ben van plan om een hercules ati radeon 9800XT aan te schaffen. Deze is 90 Euro duurder dan een 9800 pro.Een XT staat bij Alternate voor 489 Euro.Een Asus staat er voor 509 euro.Welke zou beter zijn qua mogelijkheden ed, de asus of Hercules? En is een XT die 90 duurder tov een pro wel waar.Hij heeft trouwens ook 256 mb geheugen, of hebben ze dat allemaal? Vind het een mooie kaart om te zien ook, met die koeler :D Merk ik veel verschil met mij Leadtek? Hoeveel zou ik daar nog voor kunnen vragen, want die ruim ik natuurlijk op. Ik heb trouwens een belinea tft, een 15 inch, dus resolutie komt niet hoger dan 1024x768. Mn mobo ondersteunt trouwens ook Agp 8x.Merk je verschil tusen agp4x en 8x? Heb een epox8rda3+ plank. Alvast bedankt!
Link naar reactie
  • Reacties 98
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Meschien de Proc info, zouw wel handig zijn. Verder: natuurlijk merk je dat extreem, voral omdat de resolutie niet zo hoog kan zijn de framerates heel hoog en kun je dus meer FSAA en AA aanzetten. Of je dat 8x AGP gaat merken: ik weet het niet, zover ik nu weet denk ik van niet, als je een beetje topics hier leest zul je wel zien. Overigens kun je daar niet omheen dus maakt niks uit.
Link naar reactie
[quote:623c384fea="General X"]Nu gaat het alleen nog um je buget. Wat wil je betalen voor welke prijs. In de 2 kaarten zal hardware matig niet veel verschil zitten. Alleen de software, eventueel de overdrive (temp+clock setting uitlees functie) kan verschillen, wel of niet.[/quote:623c384fea] Dat maakt niet uit. Wil gewoon een kaart rond de 500 Euro.Gewoon een goede.
Link naar reactie
offtopic: je mag geen plaatjes in je ondertitel (max 2 text regels zie faq/handleiding) reageer hier niet op :) ontopic: verschil tussen de XT kaarten is vrijwel niehiel, sommige zweren bij asus of hercules andere maakt het niet veel uit, hercules is het bekendst om zijn al lange levering van ATI kaarten en hoge kwaliteit Asus is natuurlijk ook geen kleine jongen... maar om daar nou echt meer voor te betalen? :roll:
Link naar reactie
[quote:d7842911ed="Vandread"] Asus is natuurlijk ook geen kleine jongen... maar om daar nou echt meer voor te betalen? :roll:[/quote:d7842911ed] Zou ik ook niet doen :wink: Ik heb een Asus 9800XT en heb er geen moment spijt van, het kost wat maar dan heb je ook wat. Als je het geld hebt en je wilt het snelste moet je gewoon een 9800XT kopen. Moet je op je centen letten dan zou ik een 9800PRO kopen van Club-3d.
Link naar reactie
Das waar, maar ik vond dat plaatje wel vet op die hercules :wink: Ben 3 dmark 03 aan het proberen nu.had net 6100+ met de originele drivers en niks geoc't. Heb een 2500+ Barton die ook niet geoc't is ofzo.Laat lekker alles origineel maar is. Wilde met 3 dmark ff online kijken hoe mn score was tov andere systemen, maar daar moet je een patch voor hebben. Btw, die hercules is een stuk kleiner dan mn oude leadtek.
Link naar reactie
dat is toch 1000 meer :D Wel flink geoct dan ws.Ga zo ff kijken bij je score RD.Heb net die patch gedownload en moet opnieuw opstarten nu. Nog even wat anders:Ik heb mn leadtek verwijderd dus, en deze ervoor in de plaats geprikt. Hoef ik de Nvidia drivers niet te de-installeren of iets dergelijks? Owja, heb ook aqua mark gedraaid maar dat was niet zo super als ik de uitkomst vergeleek met andere systemen. Ik geloof iets van rond de 3800(of moet er nog een nul bij?)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...