Ga naar inhoud

verschil tussen ZM80-HP en ZM80C-HP


Aanbevolen berichten

[quote:00e9ad0348="Alexander Online"][quote="Interficior]..... OT: WAt is het nut van een fangrill aan die OP1?[/quote:00e9ad0348] Staat mooi, en net als een grill op de CPU fan, gewoon zodat er geen kabels/vingers tussen komen..[/quote] Ik krijg het moeilijk voor elkaar om met een dichte kast mijn teen of vinger in die koeler te wurmen hoor! zelfs met een open kast is het nog moeilijk
Link naar reactie
[quote:3bf15bb6d9="Alexander Online"]jah okee :P Maar het staat wel mooi hhor Ik denk dat ik toch die OP1 erbij neem, ik zach op de foto dat vastmajken van gewone fan btje geklungel is[/quote:3bf15bb6d9] Ik heb der nu ook een fan voorhangen, core komt 10~15mhz hoger als normaal. (wel met tairips, alleen heb ik em gespannen tussen wat dingen van me case, voor foto's moet je ma eff mailen als je ze perse wilt zien) Het voordeel van de zalman zal ook zijn dat ie stil is. Daar staat zalman immers bekend om :wink:
Link naar reactie
[quote:a4cdc8116f="De Geest Van Oirlo"][quote:a4cdc8116f="Alexander Online"]jah okee :P Maar het staat wel mooi hhor Ik denk dat ik toch die OP1 erbij neem, ik zach op de foto dat vastmajken van gewone fan btje geklungel is[/quote:a4cdc8116f] Ik heb der nu ook een fan voorhangen, core komt 10~15mhz hoger als normaal. (wel met tairips, alleen heb ik em gespannen tussen wat dingen van me case, voor foto's moet je ma eff mailen als je ze perse wilt zien) Het voordeel van de zalman zal ook zijn dat ie stil is. Daar staat zalman immers bekend om :wink:[/quote:a4cdc8116f] Nou, op normal mode is ie 33 dB, dat vind ik nou niet echt quiet ofzo. Ïn de silent mode is ie wel heel stil (22 dB dacht ik)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...