Ga naar inhoud

Radeon 9800 pro overclocking


Aanbevolen berichten

  • Reacties 50
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

voor de laatste keer, het maakt bij een radeon 9800 niet veel uit hoeveel die overklokt, je schiet er in de praktijk toch niets mee op, je moet je niet zo opwinden. de een Core wil verder overgelokt worden dan de andere Core, maakt niet uit welk merk je hebt. Jij hebt toevallig een Core die niet zo ver komt, jammer, kan gebeuren, zo ernstig is dat niet het blijft een prachtige kaart. Enige voordeel van andere merken die Interficior opnoemt is dat die een betere cooling hebben. De Core is het zelfde uiteindelijk.
Link naar reactie
[quote:5d66998149="vincenzo"]far cry.. @ 1248x1024 hi detai 16 x filteren en 4 x anti anilizing..[/quote:5d66998149] :roll: daar noem je ook wat, dat kan ik met mijn Radeon 9800XT ook niet draaien als ik overklok tot 470 Core. Erg extreem voorbeeld. wil je dat spel op die resolutie draaien met zulk detail moet je een Athlon 64 3700+ en Radeon R420 hebben, en dan is het nog afwachten of het soepel loopt.
Link naar reactie
volges mij word het weer tijd voor de C!T honkbalploeg :P want dit onzinnige geouwehoer over een top kaart die niet snel genoeg is vind ik sneu voor de lieden hier met minder snelle kaarten :lol: ..... snap niet waarom je denkt dat overclocken een wondermiddel is ofzo zeker met standaard koeling zal je echt niet ver komen Met mijn standaard hercules 9700pro kwam ik ook niet superver en is het de moeite en het risico niet waard :-? samenvattend: dude relax, als je meer fps wil halen moet je ook een snellere pc halen ;) ps: RD wat haal jij op die resolutie etc qua fps?
Link naar reactie
[quote:6a5f7fc3fc="vincenzo"]ach.. ik doe het eigelijk ook voor de 7000 3d mark 03 score ik ga nu denk ik de zalman kopen.. zal ik veel verder komen?[/quote:6a5f7fc3fc] dat hangt er vanaf, als dit de max is voor je kaart schiet je er niks mee op...als het niet de max is schiet je er wel wat mee op, overigens heeft arctic ook een goed presterende vga cooler. Ik zou daar zeker even naar kijken!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...