Ga naar inhoud

wat is beter om te kopen: radeon 9600 XT of 2800+


Aanbevolen berichten

Ik denk dat je toch beter een nieuwe processor kunt kopen. Die je nu hebt is overgeclockt, en dan kan soms ook conflicten geven. Een 2800+ processor die heeft ook ongeveer 2.2GHz, alleen dan een wat hoger FSB. Wat is de FSB van je systeem nu? P.S. Als ik nieuwe dingen moest gaan kopen had ik toch maar gewoon een processor en een XT gekocht hebben. :lol: :wink:
Link naar reactie
[quote:35a35d578a="killdisease"]ik heb natuurlijk windows XP professional 8) :D[/quote:35a35d578a] Ga naar configuratiescherm, en ga dan naar beeldscherm, ga dan naar het tabblad instellingen, klik dan op geavanceerd, ga dan naar het tabblad probleemoplossen, en zet die hardware versneller eens wat lager (misschien zo laag mogelijk, dus op GEEN). Misschien dat ie zo wat beter werkt
Link naar reactie
[quote:ec5601ecae="killdisease"]als ik dan toch een radeon 9600 XT neem, welke zal ik dan nemen (merk dan)? sapphire of asus? ik hoor dat sapphire soms een lite retail heeft ( dus geen goede software en dergelijke... en bij asus krijg je een coupon voor HL2, en een paar andere games... ik weet niet of dit allemaal klopt?[/quote:ec5601ecae] Dat wet ik niet helemaal, want ik ben niet zo op de hoogte van de aanbiedingen die Asus heeft. Asus lijkt mij toch wel een beter merk dan die Sapphire.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...