Ga naar inhoud

een nieuwe videokaart


Aanbevolen berichten

  • Reacties 47
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Tja dat heb je ook bij een winkel om de hoek, men gaat je echt geen vervangende kaart geven. Als hij stuk gaat word hij opgestuurd naar de fabriek dat is overal zo. Ik zelf heb al veel online besteld bij diverse winkels en nooit problemen mee gehad, zit niet veel risico aan hoor. Maar goed, uiteindelijk moet je dat gene doen wat je het prettigste vind.
Link naar reactie
Nou, als ik bij een gewone winkel terugga met een defecte videokaart dan krijg ik toch echt hetzelfde model terug. Ze zullen je alleen nooit een andere kaart geven dan wat je inlevert. Had ik een half jaartje terug zelfs nog met m'n moederbord. Maar het lijkt er op dat ik misschien geen keus heb. De R9700 is nergens te vinden, alleen op het internet, zeker voor die prijs. Weten jullie trouwens of het veel uitmaakt tussen de pro en de non-pro van de R9700?
Link naar reactie
Tja, de 9700 Pro kun je ook bijna nergens meer krijgen, het schijnt dat-ie van de markt gehaald wordt omdat-ie vervangen wordt door de R9800 serie. Probleem is alleen dat er zo'n 200 euro verschil tussen zit op dit moment. $%^@#@^% videokaart fabrikanten ook. Even een vraagje, de R9600 Pro is toch ook een verbetering tegenover een GeForce 4MX of niet?
Link naar reactie
Tja, doorsparen voor een Radeon9800 is beter vind ik, vooral als je een echte gamer bent. Deze shop heeft de Radeon 9700 PRO wel op voorraad beweert de frontpage van de website: http://is41.introweb.nl/cgi-bin/salland.storefront kijk en zoek anders eens via www.tweakers.net/pricewatch/cat/49 als je dat nog niet gedaan had. De Radeon 9600 is zeker een stap voorwaarts ten opzichte van een GeForce 4 MX dus dat is ook geen slechte keuze, echter de Radeon 9800 is weer een stuk krachtiger.
Link naar reactie
raar dat de Club-3d fan snel kapot gaat, het is namelijk de zelfde reference Fan die andere merken als Saphire en Connect-3d ook gebruiken. Verder sluit ik me aan bij HJS, de 9800 is beter qua prijs/kwaliteit. Ik heb geen ervaring met Maxpc, echter op die site van tweakers kan je de ervaringen van andere consumenten lezen.
Link naar reactie
Tja, hij ziet er gelijk uit als de reference, maar dat wil niet zeggen dat de kwaliteit gelijk is ;) Hercules, Sapphire, Gigabyte gebruiken volgens mij een andere koeler. (Sapphire weet ik niet of het altijd zo is, Noud\Jos had nu de Sapphire met ronde koeler, maar uit zijn woorden dacht ik op te maken dat het niet altijd zo was, Sapphire heeft trouwens ook een ultimate versie, zonder fan) Noud\Jos, had dus ook de zelfde ervaring, dat de R9800 fans regelmatig stuk gaan. (meer blij club3d dan bij Sapphire) Naar aanleiding van die berichten ga ik maar voor een zalman op de R9800 (als ik hem ooit nog bestel ;) )
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...