Ga naar inhoud

-= Nieuwe generatie videokaarten topic deel 9 =-


Aanbevolen berichten

  • Reacties 167
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • anoniem

    168

Ik las het net ook op http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=704 Ziet er best aardig uit voor een Sis/Trident aka XGI product, netjes hoor. Niet zo snel als de 9800XT maar dat had ik ook niet verwacht Ook leuk om te weten: [quote:2b0044dcf5]Sidenote, the sample used was equipped with 900 MHz DDR2 which will be changed towards 1 GHZ DDR1 memory for the final product.[/quote:2b0044dcf5]
Link naar reactie
Ja die cijfers alleen zeggen niets, er komt nog zoveel meer kijken voor 3d performance. Het is de vraag hoeveel procent de drivers nu al uit de chip halen, kan me voorstellen dat er hier en daar nog een aardig winst in het verschiet ligt. Het dure geheugen zou de relatief goedkope core in belans houden las ik ergens...
Link naar reactie
Als je ziet hoe dicht ie in de buurt van de 'top' komt dan zal het idd een kwestie van prijs/kwaliteit moeten worden wil ie het kunnen redden. 'maar' een 5-10 fps verschil tov de top in die Aquamark3-test is absoluut niet slecht te noemen. Op zich ben ik bang dat de kaart onterecht zal lijden onder het feit dat het 'geen Ati/nVidia' is en de reputatie van z'n voorgangers.
Link naar reactie
[quote:0431f36ab5="JaFO"] Op zich ben ik bang dat de kaart onterecht zal lijden onder het feit dat het 'geen Ati/nVidia' is en de reputatie van z'n voorgangers.[/quote:0431f36ab5] Goeie opmerking, ik denk dat zelf namelijk ook, met een redelijke kaart ben je er nog niet, het zal moeilijk zijn deze kaart aan de man te brengen zonder naams bekendheid. Echter in Azie is Sis/Trident Aka XGI volgens mij een stuk bekender. Ik denk dat XGI meer van geintregeerde producten moet hebben en budget kaarten, concureren tegen de FX5200 en Radeon 9200 is mischien wel goed mogelijk.
Link naar reactie
En dat is nu net precies datgene waar ze last van (gaan) hebben. De aloude kip&ei situatie kwa 'betrouwbaarheid' & ondersteuning waar ook Ati last van had (en waar enkele nVidioten nog steeds over zeuren). Aan de andere kant ... het blijft een bak geld, dus dat je daardoor twijfelt tussen Ati/nVidia & de concurrentie is logisch zolang het maar geen overdreven angsthazerij wordt.
Link naar reactie
De nieuwe drivers ben ik niet zo tevreden over. Dat komt voornamelijk dat de FSAA instelling vernaggelt is. Ik gebruikte altijd 4xS en die bestaat niet meer :x Wat FX5900 vs 5950 betreft. De 5900 is end-of life. Dus erg interessant is die discussie niet. Maar als ik het me goed herinner is het verschil net als bij de Pro vs XT. Dus niet echt groot.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...