Ga naar inhoud

Extra VGA cooler nut?


Aanbevolen berichten

Ik was aan het surfen voor een paar onderedelen toen ik dit tegen kwam: [img:18c0d941f0]http://www.rgmcomputers.nl/Shop/media/Slot-cooler.jpg[/img:18c0d941f0] Voor de mensen die het niet snappen dit is een zogenaamde PCI slot VGA cooler, zou zoiets echt helpen? Ik heb nu een POV GF4 Ti 4200 met 250 core 660 mem (zo gekocht, turbo versie 8) ) Misschien dat ik nog wel eens verder wil gaan maar momenteel niet. Maar als ik dat zo zie rijst er bij mij nog een vraag: welke kant blaast hij op, zuigt hij lucht weg of blaast hij het aan? Draaien alle VGA (die op de VGA kaart zelf dan hé!) dezelfde kant op?
Link naar reactie
Ik heb zo'n ding hier ook liggen, een keer aangeschaft een paar jaar geleden toen ik een GeForce 3 "classic" had. het hielp niets bij mij. als je goeie cooling wilt kan je beter een andere oplossing nemen. een zalman zm80a-hp met de cooler die HJS heeft, ik hoop dat HJS even post wat voor cooler hij boven zijn videokaart heeft.
Link naar reactie
[quote:c0d0c3808a="Red Dragon"]een zalman zm80a-hp met de cooler die HJS heeft, ik hoop dat HJS even post wat voor cooler hij boven zijn videokaart heeft.[/quote:c0d0c3808a] Ik heb een classic cardcooler boven mijn videokaart hangen. [img:c0d0c3808a]http://www.thecardcooler.com/shopcart/CardCoolers/CC_front.jpg[/img:c0d0c3808a] [url=http://www.thecardcooler.com/shopcart/CardCoolers/CardCoolers.html]Link[/url] 2 maal een 80 mm fan rechtboven je kaart. Zelfs zonder zalman koelt dat natuurlijk aardig ;) (je hele kast zowat) nu weet ik (nog) niet of zo'n ding wel boven die nieuwe zalman (C versie) past, omdat die zalman 2 van die dwarsverbindingen heeft aan de bovenkant welke de voor en achter heatsink tov vast zetten.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...