Ga naar inhoud

Crashes bij games


Aanbevolen berichten

[quote:9a127dbf82="Taz^"]Ik ben vandaag eens wezen rondkijken naar alternatieve koeling en zo, en ik kwam uit bij een kast van Antec. Om precies te zijn de PlusView1000AMG. Hier een linkje: http://www.antec-inc.com/pro_details_enclosure.php?ProdID=90510 Mensen met ervaringen met deze kast?[/quote:9a127dbf82] Ik heb zelf een soortgelijke kast van chieftec (ook met window), ook heb ik ervaring met andere Antec kasten en de gesloten versie van deze kast. Antec maakt erg goeie kasten, er kunnen veel fan's in, je hebt veel ruimte en je kan makkelijk spullen in en uit de kast halen. Aanrader! mooi kast btw 8)
Link naar reactie
Ehmz, ik zag 'm voor 91 euro, misschien nog maar eens goed rond kijken ;). Ik vond 't ook wel een mooie kast, en er is genoeg ruimte voor case-fans. Ik vraag me alleen af hoe 't met geluidsproductie zit bij een grote hoeveelheid case-fans. Nou vind ik geluid op zich niet zo'n heel groot punt, ik heb toch bijna altijd muziek aan, maar 't moet natuurlijk niet te overdreven worden. Wel een paar stille fans er in zetten denk ik. Kan ik overigens elke 80mm case-fan in die kast stoppen, of moeten ze weer speciaal van Antec zijn? Dat hoop ik toch niet, want die van Antec zijn aanzienlijk duurder.
Link naar reactie
Nee je mag ook andere merk fans gebruiken. alle standaard 80x80mm fans passen er in. (dacht 25mm dik) Ik raad zelf fans van Papst aan, deze zijn erg stil, maar ook redelijk duur. Die gebruik ik thuis ook. Ik heb thuis overigens nog 4 Coolermaster 80x80mm fans liggen die 4 mag je wel hebben voor 10 euro. geef ik ze wel mee aan Bastiaan (die vriend van je die bij mijn werk werkt)
Link naar reactie
Nou, ik wil nog even wachten voordat ik de kast ga kopen. Eerst eens kijken hoe stabiel m'n computer is als de hitte golf over is, die als 't goed is niet zo lang meer gaat duren ;). Ik zit alleen ffies te kijken naar de aansluitingen van die fans. Als ik het goed heb begrepen wordt de kast standaard geleverd met 2 case-fans aan de achterzijde. Maar op die case-fans zitten volgens mij mulex connectoren. Ik hoop wel dat ik dan ook nog een apparaat als een hardeschijf of zo kan aansluiten want anders wordt 't erg lastig allemaal. Er zitten maar 5 mulex connectoren aan m'n power supply. Wat voor connector zit er op die CoolerMaster fans? Want ik kan namelijk ook iets van 3 fans op m'n moederbord prikken, waarvan er dan al 1'tje in gebruik is door m'n CPU fan. Maar goed, ik kan ook niet alle fans op m'n moederbord prikken ben ik bang voor, vanwege de lengte van de kabeltjes en zo. Dus hoe zit dat precies met al die aansluitingen?
Link naar reactie
Er zitten van die kleine aansluitingen op, zelfde als je CPU fan zeg maar, ik zal thuis even inventariseren wat ik precies heb en wat voor aansluitingen ze hebben, ik heb ook nog weerstandjes die er voor zorgen dat de fan minder toeren maakt en dus minder lawaai. je kan inderdaad ook wachten tot de hittegolf over is, maar ik zou toch wat aan je pc doen qua hitte.
Link naar reactie
Nou ja, ik was ook wel van plan om wat aan de hitte te gaan doen, maar als de hitte golf voorbij is en hij doet 't nog steeds niet goed dan is 't wat urgenter dan wanneer hij 't dan wel goed doet. Hoewel m'n CPU wel sneller kapot gaat op deze manier natuurlijk ;). Maar 'k wil toch ffies die hitte golf afwachten. 't zou in de loop van deze week weer wat koeler worden geloof ik.
Link naar reactie
Dank u, dank u :). Ik vind 't persoonlijk een erg mooie kast en ik lees er ook heel veel positieve verhalen over (zit veel reviews te lezen). Prima kastje als je 't mij vraagt. Het kost inderdaad wel allemaal wat, maar als 'k er een stabiel (en tevens ook mooi :)) systeem mee krijg vind ik het dat wel waard. Ik hoop dat de kast een beetje snel komt, je vermaken met niet te grafisch intensieve spelletjes gaat op den duur ook wel vervelen. Hopelijk kan ik straks weer volop genieten :). Allemaal bedankt voor de hulp, en mocht hij 't met de nieuwe kast ook niet doen dan horen jullie vast nog wel weer van me. Maar dat hoop ik natuurlijk niet ;).
Link naar reactie
  • 2 weken later...
Nou, 'k heb dan eindelijk m'n kast gekregen. Alles ingebouwd en hij doet 't prima :). M'n CPU zit op 't moment op 51 graden, maar loopt nog wel eens wat op naar 56 graden of zo. M'n hardeschijven zijn echter een stuk koeler geworden, die zitten nu rond 45 graden. Dus ik vermoed dat die het probleem waren. Hoe dan ook, hij is nu stabiel. 'k heb al twee keer met succes 3DMark gedraait en al de nodige spelletjes gespeelt zonder 1 crash. Gelukkig maar, want anders was 't nog zonde geweest van 't geld ook. Allemaal bedankt voor de hulp hier :).
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...