Ga naar inhoud

Storing Zanussi ZWF 3145


Pieters94

Aanbevolen berichten

  • 1 jaar later...
  • 1 jaar later...
E13: lekkage geconstateerd. Heb je het filter los gehad en daarbij water gelekt? Verwijder het achter paneel en kijk of je water op de bodem ziet staan of dat de lekkage sensor roestig is. Indien water op de bodemplaat: droog hem op en laat hem draaien zonder achter paneel zodat je mogelijk kunt zien waar hij lekt.
Link naar reactie
  • 2 maanden later...
Maar het vreemde is, heb hem nu op 50 graden staan, (katoen) komt water in, draait paar keer, en om de 5 minuten gaat de trommel een keer in het rond, daarna gebeurt er niets, ligt dat dan wel aan de koolborstels?? En nog wat, alles ging nu net goed, maar wanneer hij wil spoelen/centrifugeren, stopt het en gaat het groen lampje knipperen (start/pauze). dus toch wel koolborstels?? Vr. groet, Peter.
Link naar reactie
Ik zou ze controleren. Als ze nog wel goed zjn kan het ook de stekker verbinding van de motor zijn of de tacho spoel op de kop van de motor. Deze moet tussen de 150 en 450 Ohm zijn en een kleine spanning opwekken als je de motor met de hand draaid. Het magneetje in het midden hervan moet vast zitten op de motor as en mag niet gescheurd zijn. Als dat ook goed is dan de elektronica module bekijken op losse contacten en gammele relais. (die onder de aluminium plaat)
Link naar reactie
  • 2 maanden later...
Hallo, mijn Zanussi ZWF 3145 heeft een probleem. Na ongeveer 20 minuten wassen (katoen, 60 graden) hield de machine er mee op. Normaal gesproken als er iets fout is knippert de start knop maar nu doet zelfs die niets. Heb de stekker er uit getrokken, half uur later opnieuw geprobeerd aan te zetten maar zonder succes... Inmiddels het water uit de trommel laten lopen en de stekker er weer uitgetrokken. Iemand een idee wat dit zou kunnen zijn?
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...