Ga naar inhoud

videokaart compatible met dirext X?


Aanbevolen berichten

Feike1977: Een geforce 4 mx 440 is eigenlijk een dx8.1 compatible, maar dx9 draait ook zeer goed met deze kaart. Als je echt het maximale uit dx9 wil halen, moet je een dx9 compatible kaart kopen (zie de FAQ). En feike, zoals Nightfire al zegt heeft windows mediaplayer eigenlijk niks te maken met directx.
Link naar reactie
Nou, ik vind het niet zo'n superdomme vraag. Als je niet zo veel weet van computersoftware, dan is die link met WMP[b:9b695756ae]9[/b:9b695756ae] en directx[b:9b695756ae]9[/b:9b695756ae] helemaal zo gek nog niet. Als je natuurlijk meer van al die software van microsoft afweet, dan is het idd een domme vraag. Maar niet iedereen weet nou eenmaal veel over pc's, anders hadden we zulke vragen niet gesteld gekregen, toch? :wink:
Link naar reactie
[quote:0f7bdc88d1="wigets"]Feike1977: Een geforce 4 mx 440 is eigenlijk een dx8.1 compatible, maar dx9 draait ook zeer goed met deze kaart. Als je echt het maximale uit dx9 wil halen, moet je een dx9 compatible kaart kopen (zie de FAQ). En feike, zoals Nightfire al zegt heeft windows mediaplayer eigenlijk niks te maken met directx.[/quote:0f7bdc88d1] kopieren plakken uit de faq: De DirectX 7 kaart is namelijk wel DirectX 8 compatible, dat is wat anders als Compliant. Compliant betekent dat de kaart alle grafische features van DirectX 8 hardwarematig ondersteund. Hetzelfde verhaal geldt voor DirectX 9!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...