Ga naar inhoud

3dmark03


Aanbevolen berichten

maakt de hoeveelheid geheugen veel uit als je 3dmark03 draait ik heb net iemand horen zeggen dat 256 mb geheugen voldoende is maar het lijkt me dat je met 512 mb toch hoger scored of niet? zou bv. [url=http://service.futuremark.com/compare?2k3=620423[/url]deze niet hoger scoren met meer gehuegen? alvast bedankt van "computer_nerdo" en "gewoon iemand van 15"
Link naar reactie
Die link met die score van 7600+ is van "macci - www.akiba.fi - VR-Zone 3Dmark Team" Die gasten zijn profesioneel overklokker :) Zij weten wel wat ze doen. als 512 of 1024 of 2048mb meer zou opleveren hadden ze dat wel in die pc gestopt. geld speelt geen rol bij hun. 3dmark2001se en 3dmark '03 hebben beiden zat aan 256mb. meer leverd geen enkele prestatie winst op. de snelheid van het geheugen heeft veel meer invloed op de score dan de hoeveelheid. 3dmark '03 steunt zwaar op de videokaart (op de eerste test na) zoals je op die link kan zien hebben hun een extreem overgeklokte Radeon 9800 PRO. dit zorgt voor de hogte score. inclusief de snelle overgeklokte CPU.
Link naar reactie
Dat ligt niet aan die P4, maar aan dat RAM. RDRAM zijn hele slechte overklokkers, als je die snelheden wilt draaien dan moet je met TurboPLL's aan de gang ed. Dat is voor een normale gebruiker onbetaalbaar, en niet te doen. (is wel leuk btw, zo'n apparaat, er zijn er bij waarmee je met een knop voor op je case de FSB on the fly veranderen kan :D )
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...