Ga naar inhoud

videokaart kooler


Aanbevolen berichten

[url=http://www.zalman.co.kr/english/product/zm80a-hp.htm]Hier[/url] nog een topmodelletje, hij kost echter wel iets van €30,- maar hij koelt blijkbaar heel goed. Overgins.....is een GF4 MX zo heet te krijgen dat er vervangende koeling nodig is? :-? Edit: Hij neemt wel 1 PCI slot in beslag....houd daar rekening mee!
Link naar reactie
[quote:a0a33b02a9]Hier nog een topmodelletje, hij kost echter wel iets van €30,- maar hij koelt blijkbaar heel goed. Overgins.....is een GF4 MX zo heet te krijgen dat er vervangende koeling nodig is? Edit: Hij neemt wel 1 PCI slot in beslag....houd daar rekening mee![/quote:a0a33b02a9] Deze is zeker aan te raden, zou er dan wel een casefan bij kopen die erop blaast. Heb hem gister erop geschroefd (gaf een winst van 13 Mhz op de Core). Maar het koelen van een GF4 MX heeft idd niet zoveel nut. Wordt je koelblok erg warm als je hem met je huidige koeler overklok... Volgdens mij kun je beter nog wat meer sparen en een andere videokaart kopen... Zou een hoop winst leveren in jouw systeem, want die trekt een zwaardere videokaart makkelijk :wink:
Link naar reactie
De Topic verplaatst naar het juiste forum.. is ook best moelijk te vinden het " Videokaarten forum " ;) De GeForce 4 MX 440 is niet echt interessant om over te klokken. en om daar nu een 30 Euro kostende Zalman ZM80A-HP op te zetten lijkt me niet echt verstandig. je kan dan beter je videkaart voor 40 Euro verkopen en 60 Euro bijleggen om een snellere kaart te kopen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...