Ga naar inhoud

-= Nieuwe nVidia Drivers topic deel 4 =-


Aanbevolen berichten

  • Reacties 217
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
Als je dat doet is het spel niet meer speel baar zonder AA en FSAA op minstens 2x, en dan is het zelfs nog zeeeer lelijk. Ik heb nu geen screenshots meer want ik hbe 52.16 gedeinstaleerd. Maar de detail is totaal weg. En zoals ik al zij is zeer wazig zoals in de screenshots, maar dan over je hele veld. RD\\ Is daar iets aan te doen? Die filtering? behalve dan Fsaa en AA aanzetten?
Link naar reactie
het beeld krijg je alleen beter door Aniso, zet FSAA uit (is minder belangrijk bij C&C vind ik) en zet Anisothropische filtering op 4x (niet 4xS). Daarmee moet het er goed uit zien, maar ik denk zelf dat het aan de 52.16 drivers ligt in combinatie met Ground Zero. Ik heb helaas geen GeForce FX 5x00 kaart hier liggen om het te testen.
Link naar reactie
//General X Tja, sorry, ik speel het spel niet, ik wist alleen dat het een Expansion was voor C&C Generals en dat het iets met Zero was :) //vincenzo Zie opmerking General X En ja je moet de oude driver weg halen, als je de nieuwe over de oude heen zet kan dat tot problemen lijden of tot Preformance verlies.
Link naar reactie
[quote:996f2858fa="vincenzo"]ik heb alles uninstall en daarna niewe er over heen woei wat een scores @ aqua sta ik op nummer 15 in de compare die anderen hebben wc en @ 3d mark 400 puntjes er bij :D[/quote:996f2858fa] Precies, 52.16 zijn dus sneller, nu heb je zelf meteen gemerkt hoe belangrijk het is om de oude drivers te uninstallen :)
Link naar reactie
[quote:6dfabeb0e5="rge"]die nieuwe 52.16 drivers geven een veel waziger beeld dan alle andere drivers :x :x :x wat een klotezooi zeg :o nieuw is dus niet altijd beter zullen we maar zeggen :o[/quote:6dfabeb0e5]Over welk spel(len) heb jij het dan? Want dat had ik dus ook (Zie hoger in dit topic). Als nVidia zo hogere scores wil halen! Wat voor kaart heb je? Meschien zijn die drivers alleen maar verbeterd voor de FX en niet voor de oudere kaarten. :o
Link naar reactie
ik heb ook een GF4 Ti (128MB) :D en die spellen zijn UT2003,QuakeIII,MOHAA,dus niet de minste titels :x vooral bij MOHAA en QuakeIII ziet het er gewoon niet uit :x (zelfde engine he :wink: ) ik ben overgestapt van de omegadriver 45.23 naar deze nieuwe,nou,je weet inderdaad niet wat je ziet ! :x ik zet mooi die omega's er weer terug op :cry: beeld lijkt nu wel hetzelfde als met mn ouwe TNT2 kaart :o bij UT2003 maakt het ook al niet uit in de beeldkwaliteit als je die draait onder OPEN GL of DirectX,blijft gewoon :o
Link naar reactie
[quote:dde8dbc767="Red Dragon"]het beeld krijg je alleen beter door Aniso, zet FSAA uit (is minder belangrijk bij C&C vind ik) en zet Anisothropische filtering op 4x (niet 4xS). Daarmee moet het er goed uit zien, maar ik denk zelf dat het aan de 52.16 drivers ligt in combinatie met Ground Zero. Ik heb helaas geen GeForce FX 5x00 kaart hier liggen om het te testen.[/quote:dde8dbc767] wat is verschil 4x en 4xs?
Link naar reactie
Ik zie dat ik iets fout vertelde. FSAA gebruikt inderdaad 4xS zoals HJS zegt, ik had het echter over Anisothropische filtering en daar is er geen sprake van 4xS omdat dat heel wat ander is, mijn fout, sorry voor de onduidelijkheid. Ik zou dus FSAA uit zetten met een Ti4200 en Anisothropische filtering op 4x. Dat deed ik ook toen ik een Ti4400 had. [edit] Deze topic gaat op slot wegens zijn enorme lengte, we gaan verder met deel 5: http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=104157
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...