Ga naar inhoud

-= Nieuwe nVidia Drivers topic deel 4 =-


Aanbevolen berichten

  • Reacties 217
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
Ik moet toch zeggen dat met de 52.16 drivers de boel wel een stukje gunstiger is komen te liggen voor nVidia, al blijft het een beetje koffiedik kijken op screenshots. Toch blijft nVidia een probleem houden met lage dx9-performance, misschien dat met dx9.1 met een nieuwe compiler het gat wat verkleind wordt. De IQ lijkt iig met sprongen omhoog te zijn gegaan afgaande op de shots dus.
Link naar reactie
Yeps, IQ (Image Quality) word inderdaad steeds beter, ik vind echter wel dat ze daar erg laat mee zijn. Je kan in de 52.16 drivers nog steeds niet kiezen tussen Bi of Tri filtering, dat is wel jammer. nVidia is met deze drivers op de goede weg maar ik denk niet dat DirectX 9.1 of nieuwere drivers de NV3x serie omhoog gaat trekken in DirectX 9.x games. Daarvoor moeten ze echt een nieuwe core gaan maken (NV40)
Link naar reactie
Ik ben me vanmorgen een hart verlaming geschrokken: Ik ga mijn favo spel spelen: Zero Hour. Ik ga dus rustig online. Na 3 keer eindelijk geen FW eror ( :evil: ). Toen ik het hoofdgebouw zag schrok ik al vreeselijk. Alles leek wel.... ja ik weet niet hoe ik het moet zeggen maar het lijkt over er een soort vliesje overlight. Er is geen scherp patroon. Nou ik ga helemaal onthuts verder met mun basis, ik kan natuurlijk niet stoppen, ik bouw een Supply Depot..... De hekjes die er dan uit de grond komen om de plek aan te geven zijn gewoon ronduit LELEIJK er sit totaal geen patroon in. Terwijl dat eerst heel duidelijke draadjes waren. nu zijn dat grote grijze vlakken met af en toe een vlek ertussen! Ik ebn geschokt. Nu heb ik FSAA en AA allebei op 2x gezet en de details op hoog gezt. Nu is het al wat duidelijker maar ik kijke bij 3D dingen nog steeds door een soort vliesje. Heel irritant. Pas als ik erg inzoem worden de draadjes van de hekken beter. Maar dit komt echt door de drivers want gister (met 45.23) had ik er geen last van. En ik kan met mij 1GHz niet die instellingen op hoog laten staan want dan gaat hij stoteren en dta is iritant voor andere mensen als ik online speel. Ik ga straks waarschijnlijk die oude er weer op doen...... :evil: :evil:
Link naar reactie
Gedaan zoals in de FAQ stond: eerst verwijdert en dan neiuwe. Maar nu komt het ergste, meschien een truc van die mensen bij EA of nVida: Ik heb allen instellingen op kwaliteit staan ga ik weer eve kijke of hij goed is geworden. Ik pak nu China bij Skirmish, niks verandert. maar nu komt het: Ik zoem langzaam, met de pijltoetsen, in. Zie ik ineens iest vreemds: Ik zoem in op de grond zie ik dat op een bepaalde hoogte de grond wel normaal is. Vreemd denk ik :wink: . Nu ga ik naar mij command center en zoem ik daar ook in, en wat zie ik vanaf een bepaalde hoogte wordt het beeld ineens wel goed. Als je totaal bent ingezoomd is het beeld wer normaal. Ik doe dit een paar keer tot ik het zie: ER LOOPT EEN VERRTICALE LIJN DIE OMHOOG GAAT NAARMATE JE INZOOMT! Als je ingezoomd bent is het beeld dus wel goed! Dit is volgens mij ehtzelfde met die screenshot van die spellen (dat die kwaliteit eve omhoog gaat als je op screenshot drukt) Ik ga nu kijke voor een ander oplossingt, anders wort eht dag 52.16 en hallo 45.23! Ik ga nu test met andere spellen, maar ik ben ZEER boos en onthuts door dit: Generals/Zero hour is mij favorite spel!
Link naar reactie
Nou hier de eerste, redelijk duidelijke: Het gaat hier om het dak, maar dat was denk ik wel duidelijk! :P (Dit zijn de 2e versie screenshots de eerste stond het woord wazig er nog niet bij, dat is nu wel, voor de duidleijkheid :wink: ) Dit zijn overigens niet 2 helften, deze zijn allebei genoemn met versie 52.16! [img:6905626e49]http://members.home.nl/jirivanbergen/12.JPG[/img:6905626e49] En deze: Het gaat om de "oprijlaan" het einde daarvan [img:6905626e49]http://members.home.nl/jirivanbergen/11.JPG[/img:6905626e49] En zo is het bij alle gebouwen, het zijn overal een stel lagen over elkaar. Op een grote foto is het niet goed te zien dus heb ik die ur niet opgezet. Ik ga zo meteen dr drivers deinstaleren en 45.23 terugzetten. EDIT: Ik heb de drivers weggehaald en de oude (45.23) er terug op gezet. Het werkt nu weer goed.
Link naar reactie
RD toch... Onder je werk een beetje formums bijhouden :lol: :wink: Maar ik weet niet of je het ziet maar er zit net na die "garagedeur" een wazig stuk. Daar loopt zo'n lijn die ik bedeol, net zoals bij dat gebouwtje. Het dak is eerst gewoon en dan ineens wazig. Zo wazig ziet het er dan de hele tijd uit. Maar om te vergelijken: De slechte: [img:94c11b23c2]http://members.home.nl/jirivanbergen/11.JPG[/img:94c11b23c2] De goeie: (lijkt meschien ook slecht, maar is omdat ik meer heb ingezoom bij deze. Bij de slechte ouw de desbetreffende lijn dan van het beeld vedwijnen en zouw het gewoon goed zijn. [img:94c11b23c2]http://members.home.nl/jirivanbergen/10.JPG[/img:94c11b23c2]
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.


×
×
  • Nieuwe aanmaken...