Ga naar inhoud

{discussie} 3d mark 2003, en het nut ervan


Aanbevolen berichten

ja. de voodoo 2, dat weet ik nog goed. Quake 1 en Unreal 1 spelen met de voodoo 2, daarvoor had ik een Stealth II kaartje van Diamond, echter toen ik me Voodoo 2 aankopelde ging er een wereld voor me open, fantastisch. Ik moet zeggen dat ik dat gevoel wat ik toen had nooit meer gehad heb bij een videokaart. ...euh.. hoezo offtopic :-? :wink:
Link naar reactie
  • Reacties 48
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Niet eens zozeer offtopic als je het koppelt aan mijn vraag. Ik had er misschien beter een nieuwe topic over kunnen beginnen. Voor mij hetzelfde verhaal.Altijd met een onboard gpu chipje gewerkt (2 mb shared) toen overgestapt naar een vodoo 3 3500. Een WERELD van verbetering. HIer wat jaartjes mee geklust hele geforce gepruttel over geslagen. En nu de uiterste grenzen van mn radeon kaart aan het verkennen :D NFS1 blijft de beste... Die botsingen waren GEWELDIG!!! :D
Link naar reactie
Ik heb toevallig laatst nog een Voodoo3 2000 PCI kaartje getest met een AMD duron 1200 en PC2100 mem. Hij haalde in 3D mark 2001Se maar liefst nog 1400 punten :D Da vin ik toch zeker nie mis van een kaart van een paar jaar trug. (glukkig zit er nu in die PC een Geforce2Ti, scheelt een hoop :P ) Ik heb die voodoo nu nog steeds en als ik nog een keer een voodoo5-6 tegen kom zal et zeker nie laten die gwoon te kopen en in mijn 2e PC te zetten. Ik vin et nog steeds zonde dat 3dFX op de fles is gegaan, anders hadde ze nu misschien wel meegestreden met Nvidia en ATI.
Link naar reactie
[quote:b2cc5d3895="De Geest Van Oirlo"]Ik vin et nog steeds zonde dat 3dFX op de fles is gegaan, anders hadde ze nu misschien wel meegestreden met Nvidia en ATI.[/quote:b2cc5d3895] ze zijn niet op de fles gegaan, ze zijn overgenomen door nVidia. vandaar ook de naam GeForce FX (zit 3dFX technologie in). dus 3dFX strijd nog steeds mee, echter tegen ATI en met nVidia :)
Link naar reactie
[quote:fd27b42f6c="De Geest Van Oirlo"]Dan heeft slashead me verkeerd geinformeerd :roll: Heb ik toen nog topic over gemaakt, waarom die eigenlijk op de "fles" waren gegaan. Maar dan weten we dat ook weer.[/quote:fd27b42f6c] Hij heeft je [b:fd27b42f6c]niet[/b:fd27b42f6c] verkeerd voorgelicht, je hebt het over deze topic: http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=78697&highlight=3dfx daar staat het in, echter is hij niet compleet, hij verteld er niet echt bij dat 3dfx overgenomen is door nVidia. Hier nog een topic uit de oude doos toen 3dfx op de fles ging: http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=15576&highlight=3dfx
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...