Ga naar inhoud

17" IIYAMA HM703UTA


Aanbevolen berichten

Even voor de andere forum gebruikers. Sinan heeft het over dit systeem: http://forum2.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=99414 Ik heb zelf een iiYama vision master pro 410 (17") Die lijntjes vallen mij niet op, alleen als iemand er in het forum zoals nu naar vraagt dan zie ik ze weer omdat ik er dan op let. De een vindt het niets de ander heeft er geen last van, het is puur persoonlijk. In de FAQ word uitgeled waar de lijnen voor zijn
Link naar reactie
[quote:f69859b3c7="Red Dragon"]Even voor de andere forum gebruikers. Sinan heeft het over dit systeem: http://forum2.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=99414 Ik heb zelf een iiYama vision master pro 410 (17") Die lijntjes vallen mij niet op, alleen als iemand er in het forum zoals nu naar vraagt dan zie ik ze weer omdat ik er dan op let. De een vindt het niets de ander heeft er geen last van, het is puur persoonlijk. In de FAQ word uitgeled waar de lijnen voor zijn[/quote:f69859b3c7] Ik krijg die monitor ook als ik het me goed herinner. Het was wel IIyama Vision Master Pro 4?? (17") Ik weet niet meer of het nou 410 of 430 was. Die lijntjes vallen jou dus niet op, thx! Dan ga ik toch voor die monitor.
Link naar reactie
[quote:c4b5124016="sinan"]Weet iemand van jullie toevallig of die lijnen bij die monitor duidelijk te zien zijn ?[/quote:c4b5124016] ik heb eens Iiyama getest en ik moet zeggen dat de kwaliteit mij tegen viel en de lijntjes vond ik uiterst storend. maar zoals gezegd is dat allemaal relatief. Ik heb een film op het scherm bekeken en toen had ik er geen last van maar voor mij was het niet doenbaar om op dat scherm te werken.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...