Ga naar inhoud

-= GeForce 4 Topic 17 =-


Aanbevolen berichten

Ik snap dus niet hoe dat komt. Ik krijg een blauw scherm met Windows is afgesloten om beschadiging te voorkomen. En volgens mij ligt het aan de CPU, want op 10 X 187 heb ik het niet en op 10 X 188 wel :-? Ik moet misschien maar es naar www.amdmb.com of ze het daar weten, maar dan wil ik eerst weten wat voor core stepping ik heb en dat wordt dus waarschijnlijk niet as zondag, maar die erop (moeten jullie weer langer op mijn nieuw 3DMark wachten :( ) omdat pasta + memkit er nog niet is. Misschien met wat geluk woensdag, want dan ben ik om 1 uur uit, maar ik denk het eigenlijk niet :(
Link naar reactie
  • Reacties 174
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
Jongens, wie weet er een leuke avatar voor me? ik heb namelijk de AOpen ti-4200 met 128mb 500 mhz 4ns samsung geheugen besteld met video in en uit. (wat moet ik nu met video in??) Hopelijk voor het weekend binnen, weet namelijk nog niet hoeveel ik moet betalen, dus ik kan morgenavond pas geld overmaken. ;)
Link naar reactie
[quote:7f8193ac85="BA"]Nice, leuk kaartje :) (verrader ;) ) Desnoods neem je een nV of Aopen avatar :D[/quote:7f8193ac85] Aopen, zat ik even aan te denken, de koeler van de videokaart bv. maar ik wil helemaal geen reclame maken voor AOpen, de branders zijn brak en de voedingen zijn brak (beide eigen ervaring) Dus nee, ik moet maar wat anders gaan verzinnen.
Link naar reactie
Wat dacht je van een foto van je hond ;) Wat voor een heb je? Zo'n New-Foundlander :D die zijn cool 8) Als je maar niet het AMD logo neemt die heb ik al :D Is misschien het 3DMark logi niets (dat gekke ui) of anders gewoon het NVlogo. Wat voor mobo heb je?, want dat logo kan natuurlijk ook.
Link naar reactie
[quote:42e66c16e3="hjs"]Jongens, wie weet er een leuke avatar voor me? ik heb namelijk de AOpen ti-4200 met 128mb 500 mhz 4ns samsung geheugen besteld met video in en uit. (wat moet ik nu met video in??) Hopelijk voor het weekend binnen, weet namelijk nog niet hoeveel ik moet betalen, dus ik kan morgenavond pas geld overmaken. ;)[/quote:42e66c16e3] Goeie keuze wat kaart betreft, maar daar hebben we het uitvoerig over gehad onder het werken via E-mail :) wees creatief met Paint en maak een leuk HJS logo :) iig geen nVidia logo fo Aopen AUB dat vind ik nou niets.
Link naar reactie
[quote:38bef8571f="Red Dragon"]dat kan prima. die heeft als het goed is een Analoge uitgang. het word dan wel tijd dat je een nieuwe HDD erbij haalt als je met videobewerking aan de slag gaat. zo blijf je upgraden HJS :) ben je er al uit welke Avantar je neemt?[/quote:38bef8571f] Avatar? nee dat zal wel ff duren maar misschien is er wat leuks te scannen vanaf de doos [img:38bef8571f]http://www.aopen.nl/products/vga/images/gf4ti4200-dvc128-c.jpg[/img:38bef8571f] en inderdaad, daar was ik al bang van dat ik meer HD ruimte nodig zal hebben ;)
Link naar reactie
Ik heb Noud ook al gemailt over die A-open... die zijn nu op! Maar aangezien ik pas in juli hem wil gaan kopen, zullen ze er dan wel weer zijn! Ik heb hem nu ook niet per se nodig, mijn GF2 ti houd het nog wel ff uit! Maar dalijk als UT2003 er is, moet mijn GF4 al wel in mijn pc zitten :) Ik denk dat ik ook voor die A-open ga vanwege zijn hoge Mem frequentie :D Daarom zie ik graag hoe die bij jou presteert...
Link naar reactie
Donderdag verwacht Noud ze weer. belangrijk nieuws [color=green:e6a360fd77]The Guru of 3D is hosting yet another set of leaked beta drivers for W2K/XP users. The driver supports all current NVIDIA videocards from the TNT up to the GF4Ti, as well as mobile GPUs! 29.60 [/color:e6a360fd77] oh nee, ik werk nog met win98 ;)
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.


×
×
  • Nieuwe aanmaken...