Ga naar inhoud

Welke Geforce


Aanbevolen berichten

DIt jaar niet meer naar een pc beurs geweest. We krijgen binnenkort een PC vd baas, wel Compaq. Er zit een 16 MB Vanta in die gaar er uit. Maar vervangen door welke ? Wat zijn de beurs prijzen voor een GF2 of GF3 die moet gaan draaien in een Pentium-IV 1600 Mhz. Ik doe er van alles mee. Dus games en Video Capturing voor VCD voor een stand alone DVD speler. Ik zelf dacht aan rond de 100 -125 Euro. Suggesties svp ?
Link naar reactie
[quote:764c208351] Op 10-05-2002 20:50 schreef Bosje: DIt jaar niet meer naar een pc beurs geweest. We krijgen binnenkort een PC vd baas, wel Compaq. Er zit een 16 MB Vanta in die gaar er uit. Maar vervangen door welke ? Wat zijn de beurs prijzen voor een GF2 of GF3 die moet gaan draaien in een Pentium-IV 1600 Mhz. Ik doe er van alles mee. Dus games en Video Capturing voor VCD voor een stand alone DVD speler. Ik zelf dacht aan rond de 100 -125 Euro. Suggesties svp ? [/quote:764c208351] Een GeForce 3 heb je niet voor dat geld. voor zo´n 125 Euro kan je wle aan een GeForce 2 ti komen. alleen als je Video-in wil hebben om video te capturen dan zit je weer duurder dan 125 Euro. MSI en Gainward heeft GeForce 2 kaarten met TV-in Of heb je een apparte kaart in je pc voor videocapture? kijk voor de meest actuele prijzen op http://www.tweakers.net en dan bij pricewatch
Link naar reactie
Mooi.. dat scheelt weer een hoop geld en je heb veel meer keuze. Kijk maar [url=http://www.tweakers.net/pricewatch/cat/49]hier[/url] voor de meeste actuele prijzen van een GeForce 2 TI Je heb ze daar van verschillende merken. voor jou budget heb je echter geen GeForce 3.
Link naar reactie
Bedankt ouwe rot, ga gewoon een TI kopen Andere reacties zijn nog steeds welkom Vergeten te vermelden : de chipset waar ie op draait is een I845. Maakt dat wat uit ? [ Dit bericht is bewerkt door: Bosje op 2002-05-10 21:30 ] Wat is nu beter (sneller etc) een GF2 TI of een Geforce4 MX ? [ Dit bericht is bewerkt door: Bosje op 2002-05-10 21:35 ]
Link naar reactie
I845 chipset van Intel is geen probleem. de GeForce 4 MX 440 is een tikkie sneller dan de GeForce 2 ti.. maar is ook een tikkie duurder. Geen verkeerde keuze echter de GeForce 4 MX 440 heeft echter een veel betere weegave in 2d en Multi monitor Support dus TV kijken en werken op de monitor tegelijk is bij de GeForce 4 MX wel mogelijk en bij de GeForce 2 ti niet. In de prijs klasse van de GeForce 4 MX zit echter ook de Ati Radeon 7500 die ook erg scherp is in 2d en ook multi monitor support heeft. Als ik moest kiezen zou ik 140 Euro uit me knip halen en een Ati Radeon 7500 kopen. Als je echter perse een nVidia kaart wil koop dan een GeForce 4 MX 440 voor circa 150 Euro.. Is dat te veel geld.. dan blijft de GF2 ti over.
Link naar reactie
Naast de Geforce zijn er meer merken met leuke kaarten hoor, lees de review op C!T maar eens. http://www.computertotaal.nl/tests/prog.cfm?id=16 http://www.eynstein.nl heeft bv. een Connect 3D Radeon 7500 DDR voor 109 Euro. geen idee welke snelheid deze radeon draait, maar mij lijkt het wel een leuke kaart voor weinig. (je kan ze altijd mailen voor specs)
Link naar reactie
Die I845 chipset geeft daar ieg geen problemen mee, maar zorg wel dat je je AGP transferrate op 4x hebt staan! Bij AGP 2x kan de AGP poort namelijk beschadigen door het hogere voltage, bekend probleem van die chipset. (natuurlijk wil je liefst altijd AGP 4x hebben :smile: )
Link naar reactie
ouwerotten bedankt. weet nu wat ik moet weten. Zal de specs van de radeon bekijken, anders is het gewoon Nvidia. Alle andere pc's thuis hebben deze chipset, behalve de notebook van de baas. De Compaq die eraan komt is van de baas van mijn vrouw en we krijgen ook een laserjet erbij. driver te Als het zodoorgaat kom ik binnenkort om in de hardware want de notebook moet over (P-500)een half jaar worden vervangen.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...