Ga naar inhoud

Monitor keuze


Aanbevolen berichten

Ik sta op het punt om een nieuwe monitor aan te schaffen, aangezien mijn huidige 19" CTX monitor de geest gegeven heeft. Over de kwaliteit van deze monitor ben ik niet zo te spreken, daarom wil ik bij de volgende aanschaf toch wel iets beters kopen. Ik wil ongeveer 550 Euros uitgeven, maar weet niet goed wat ik zou moeten kopen. Wie helpt mij met het bepalen van mijn keuze?
Link naar reactie
Ik heb zelf een 17"IIyama scherm die heb ik al 2,5 jaar en hij bevalt me erg goed. Mijn volgende monitor word zeker een 19" IIyama pro vision master 454 of de opvolger daar van. op http://www.tomshardware.com stond onlangs en test van 19" CRT's De LG en de Iiyama kwamen erg goed uit de test.
Link naar reactie
Uitgaande van de test op http://www.tomshardware.com en de aanbevelingen, heb ik besloten om de Iiyama 19" monitor aan te schaffen. uit de test kwam de zeer goede kwaliteit naar voren, en de mogelijkheid om 2 pc's tergelijkertijd aan te sluiten is perfect!!! Iedereen bedankt voor de bijdrages!!!!
Link naar reactie
Ik heb gisteren de Iiyama Vision Master Pro 454 gekocht bij MyCom voor 539 Euro. Schitterende monitor met ongelooflijk rustig beeld..... Die ingebouwde mogelijkheid om hem aan 2 pc en USB aan te sluiten is echt perfect. Alleen een beetje jammer dat je 2 horizontale lijntje ziet op 1/5 van boven en onderkant. Dit komt, geloof ik, doordat het een FlatTron beeldbuis is. :smile:
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...