Ga naar inhoud

Wie heeft een opstartdiskette voor Packard Bell Media Traine


Aanbevolen berichten

Van een Packard Bell Media Trainer 2 (Celeron 300)is de opstartdiskette zoek. De 2 Mastercd's, waarmee de computer kan worden "gerestored" en opnieuw kan worden geinstalleerd, kunnen alleen aangezwengeld worden door deze opstartdiskette. Een gewone Windows 98-installatie lukt ook wel, alleen de op het moederbord geintegreerde videokaart wordt niet goed geïnstalleerd, zodat alleen maar 16 kleuren bij 600x400 kan worden bereikt. De driver voor deze videokaart kan niet apart van de cdrom worden gehaald. Kan iemand mij de weg wijzen? Bedankt voor uw reactie.
Link naar reactie
Beste BA, Bedankt voor je snelle reactie. De videkaart zit in een chip geïntegreerd op het moederbord en de leverancier of het type zijn niet te achterhalen. (In DOS-mode heb ik 'Debug' ingetypt, vervolgens 'DC000:35' maar de computer geeft geen gegevens prijs) Windows 98 installeert de standaard PCI-VGA-kaart, en dit is ook de kaart die Windows zelf detecteert. De werking is alleen bedroevend slecht. Vandaar de behoefte aan de opstartdiskette.
Link naar reactie
http://support.packardbell-europe.com/support/download/itemnr/REFFIUP01410100-06.asp ,hier vind ik drivers voor een PB mediatrainersysteem. Ik weet alleen niet of het de goede zijn. Ga anders eens naar http://www.glsetup.com ,en probeer die drivers eens. Het is een beetje een laatste redmiddel, maar glsetup detecteerd automatisch de gebruikte videochipset, en installeerd daar drivers voor als hij die heeft.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...