Ga naar inhoud

Scherm instellingen voor dual monitor gebruik.


Aanbevolen berichten

L.s. Ik maak gebruik van een Asus V7700 DVI grafische kaart met 2 schermen. Telkens als ik een nieuw scherm open (met name in Iexplorer)opent het scherm met een wisselend formaat op een wisselende plek en over 2 schermen verdeeld. Instellingen t.a.v. openen op 1 scherm, etc in het bureaubladprogramma lijken te worden genegeerd. Ik moet de indeling per geopendscherm aanpassen middels "maximaliseren scherm". Een aantal programma's zoals Girottel openen standaard over 2 schermen heen. Vraag : Hoe kan ik de grote en plaats van het te openen scherm vastleggen ? (in het register ? zo ja waar ?)
Link naar reactie
Ik ff nie goed begrijpen. Met twee schermen bedoel jij toch niet 2 monitoren maar gewoon twee windows? ik wist helemaal niet dat er GF2 GTS kaarten bestonden met de mogelijkheid om twee monitoren aan te sturen. Dit is helemaal nieuw voor mij... _________________ [url=http://www.anandtech.com/mysystemrig.html?rigid=16226]"[/url]No, no, I'm not playing, I'm testing... give me that controller back... muaaaaaaa....[url=http://www.anandtech.com/mysystemrig.html?rigid=16226]"[/url] [ Dit Bericht is bewerkt door: Slashhead op 2002-03-06 20:07 ]
Link naar reactie
L.s. Jawel, het betreft 2 monitoren naast elkaar, elk met een resolutie van 1024x738 en samen 2024x738. Meer kan ook (tot boven 3000x1000)maar dan wordt het erg klein. Dit is handig om 2 x Word open te zetten (knippen,plakken) of op het ene scherm Word en op het andere TV kijken met een TV kaart. Het betreft een Geforce2 MX kaart met een vga en een digitale uitgang.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...