Ga naar inhoud

Delen VGA Kaart bij Multi-Boot


Aanbevolen berichten

I.v.m. video-editing heb ik op een schijf een XP met Internet+Anti virus + schijfcontrole etc.en op een andere schijf heb ik een kale XP met een Video Editing (Avid DV Expres) Deze laatst geinstalleerde XP herkent de Grafische kaart niet. Er staat zelfs bij apparaatbeheer helemaal geen kaart(geen beeldschermadapter). Het beeld flikkert. Nieuwe hardware toevoegen lukt niet, en nieuw opgehaalde Deternator drivers voor mijn NVIDIA Geforce III laten installeren lukt niet en de helpdesk weet het ook niet, opnieuw XP eroverheen installeren heeft ook niet geholpen en volgens een "deskundige" zou bij een multiboot van 2 Window XP (HOME) de tweede de grafische kaart niet herkennen, omdat deze al in gebruik is. KORTOM WIE WEET DIT !!!!!
Link naar reactie
Die "Deskundige" van jou die kan maar beter een andere hobby zoeken. In een multiboot omgeving kan je uit 2 OS'en kiezen, maar er wordt er altijd maar 1 gebruikt. Beide videokaarten zijn dus voor het OS beschikbaar. Helaas werkt het gebruik van 2 videokaarten niet altijd vlekkeloos door compatibiliteitsproblemen. Je gebruikt 2 versies van XP, welke precies, 1 keer home en 1 keer prof? [b:b7f284e667]Edit:[/b:b7f284e667] Ik lees net de home edition. Ieg, probeer die 2de XP versie eens met 1 videokaart er in, kijken wat hij dan doet. Zorg dat het draait op 1 videokaart, en stop daarna de tweede er in, en kijk of het dan werkt. Zo sluit je ieg andere problemen uit, die niet direct met je 2de videokaart te maken hebben. _________________ [url=http://www.anandtech.com/mysystemrig.html?rigid=16255]PC 1[/url] [url=http://www.anandtech.com/mysystemrig.html?rigid=16256]PC 2[/url] [url=http://home.quicknet.nl/qn/prive/ma.ansink/OCguide1.htm]BA's overclocking guide v0.5[/url] [ Dit Bericht is bewerkt door: BA op 2002-03-05 16:55 ]
Link naar reactie
Probleem is dat er mmar 1 videokaart inzit. Die wordt wel door de 1e Xp (HD 1 C:)herkent maar niet door de tweede kale versie XP home (HD 2 G:). In deze app beheer staat zelfs geen adapter die ik kan vernieuwen, verwijderen o.i.d. Waar is mijn adapter ?? en hoe laat ik XP die adater vineden ?? Of moet ik dan Xp opnieuw installeren totaal(dus eerst format etc.)??
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...