Ga naar inhoud

pci videokaart


Aanbevolen berichten

[url=http://www.tweakers.net/pricewatch/22139]Hier[/url] hebben ze een noname GF2 MX 64MB voor 129 euro. Ik weet niet waarvoor hij precies 64 MB zijn moet, maar met dat soort kaarten zit er bijna geen verschil tussen 32 en 64MB, de prestaties blijven ongeveer gelijk. Als je dus goedkoper een 32MB versie vinden kan, zou ik dat zeker doen.
Link naar reactie
Dat klopt inderdaad wel, tuurlijk hebben 64MB kaarten meer geheugen als 32MB kaarten. Punt is vaak alleen dat de prestaties niet 2x zo hoog worden als je er 2x zo veel geheugen op zet, er zit bijvoorbeeld bijna geen verschil tussen een GF2MX 32MB en een GF2MX 64MB. Je gaat pas verschil merken als de textures tijdens spellen niet meer in die 32MB passen, of op hele hoge resoluties, zoals 1600x1200. Punt is alleen met dat soort kaarten dat spellen die zoveel textures gebruiken en ook nog eens op 1600x1200 draaien toch al voor geen meter draaien, ondanks hun 64 MB, omdat de kaart zelf gewoon niet snel genoeg is.
Link naar reactie
[url=http://www.anandtech.com/showdoc.html?i=1453&p=1]Hier[/url] staat een test van een aantal videokaarten. Let goed op de GF2 MX en de GF2 MX400 64MB, de eerste heeft 32MB, en de 2de 64MB verder zijn het de zelfde kaarten, de core van de MX400 koopt iets sneller, maar dat heeft bijna geen invloed, doordat deze kaarten gelimiteerd zijn door hun geheugenbandbreedte.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...