Ga naar inhoud

Marynen CMF Dukaat


Aanbevolen berichten

Staat voor E21: probleem met nivo regelaar. De nivo regelaar is de schijf met draden en het rubberslangetje waar je nu mee bezig bent. Blaas de slang eens goed door. Als er prut in zit gedraagd de machine zich vreemd omdat de druk in de nivo regelaar blijft hangen terwijl de machine al leeg is en andersom: hij ziet niet dat er al water in de machine staat. Controleer ook de slang tussen kuip en pomp op verstopping en een vast klevende http://www.europart.nl/wasmachine+onderdelen/slang/aeg/kuip-filter/00107320/ in dit stuk slang.
Link naar reactie
  • 8 maanden later...
  • Reacties 62
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Staat voor foutcode E41: probleem met deur vergrenedeling. Doe de deur dicht en sla met de vlakke hand op de deur aan de kant waar de deurvergrendeling zit en probeer de machine dan opnieuw. Als dit niet helpt controleer dan de deurvergrendeling of de kabel bundel die hier aan zit. Bij een verkleuring van de deurvergrendeling deze vervangen.
Link naar reactie
  • 1 maand later...
Staat voor E51: probleem met de motor, bedrading of elektronica module. Je geeft geen type nummer, graag alsnog vermelden. Verwijder de achterzijde en blaas de motor inwendig eens goed schoon, mogelijk heb je een sluiting door koolborstel gruis. Controleer de kabel/stekker vanaf de motor naar de elektronica module. Controleer de elektronica module op losse contacten en koolborstel gruis.
Link naar reactie
  • 2 maanden later...
Marynen CMF Dukaat 1200 maakt een raar geluid bij afpompen water, en het duurt lang voordat het water weg is. De wasmaachine draait dan ook niet, daarna gaat het programma verder.Ik heb de foutcode uitgelezen. De lampjes einde en start/pauze knipperen 2x samen en daarna knippert het einde lampje 6x. Wie weet wat het kan zijn?
Link naar reactie
Error code 82 staat voor probleem met de selectie knop van de programma keuze. Verwijder de module en controleer deze op losse contacten en koolborstelsgruis. De losse contacten zijn dan voornamenlijk bij de 4 zwarte relais, de gekoelde triac (onderdeel aan de koelplaat) en de grijze selectie schakelaar.
Link naar reactie
  • 2 weken later...
Zelfde verhaal: Error code 82 staat voor probleem met de selectie knop van de programma keuze. Verwijder de module en controleer deze op losse contacten en koolborstelsgruis. De losse contacten zijn dan voornamenlijk bij de 4 zwarte relais, de gekoelde triac (onderdeel aan de koelplaat) en de grijze selectie schakelaar.
Link naar reactie
Branden/knipperen er lampjes die dit anders niet doen ? Probeer de foutcode eens uit te lezen. Zet de machine hiervoor op Wit/Bont 60 graden en zet hem aan. Als hij begint druk dan de toetsen Start/Pauze en Extra Spoelen samen in en houd deze ingedrukt. De lampjes Einde en Start/Pauze gaan dan knipperen in een bepaald patroon. Wat is dit patroon?
Link naar reactie
  • 2 maanden later...
  • 3 maanden later...
  • 3 maanden later...
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...