Ga naar inhoud

electrolux ewf 14170w


Aanbevolen berichten

Staat voor foutcode E52: elektronica verwacht het draaien van de motor maar meet geen snelheid hiervan. In 99% van de gevallen zijn dit versleten koolborstels. Controleer de lengte hiervan. Indien korter dan 15 mm deze op voorhand vervangen. Tevens moeten ze soepel in de houder kunnen schuiven. Na vervanging de machine eerst een wasbeurt laten draaien zonder wasgoed.
Link naar reactie
Controleer of de spoel op de kop van de motor nog aangesloten is en niet onderbroken is. Weerstand hiervan moet tussen 100 en 200 Ohm zijn. Controleer ook of de magneet in het midden hiervan wel vast zit op de motor as, mag niet kunnen draaien tov de as. Controleer de elektronica op losse contacten, de relais willen wel eens los laten.
Link naar reactie
  • 2 jaren later...
  • 9 maanden later...
Nee, de code is op het juiste moment opgevraagd, zit in het geheugen van de machine. Er word meerdere keren tijdens het programma een controle van de deurvergrendeling gedaan. Mogelijk is hij gewoon gammel. Verwijder het bovenblad. Je kunt dan met je hand tussen de kuip en het front door. Controleer de vergrendeling op verkleuring/smeltplekken en een gammele stekker verbinding.
Link naar reactie
  • 4 jaren later...
Volledige type nummer uit de deurrand graag, incl het lange PNC nummer. Indien een EWF14170W: Sluit de deur, kies een willekeurig was programma en start hem op zoals je gewend bent. Druk dan de toetsen Start/Pauze en Spoelen+ samen in en houd ze ingedrukt. Het lampje Start/Pauze gaat dan knipperen in een kleur patroon. Wat is dit patroon?
Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...