Ga naar inhoud

IRQ fout


Aanbevolen berichten

[quote:f0f7de66fa="jbiggie"]is gebeurd. Apparaat is herkend door computer, software opnieuw geinstalleerd. werkt weer niet vanwege geen IRQ of IRQ al in gebruik. Waar kan ik iets over die IRQ's zien?[/quote:f0f7de66fa] Hier een [URL=http://www.lammertbies.nl/comm/info/nl_RS-232_io.html#usin]link [/URl] met veel informatie omtrent IRQ. Peiky
Link naar reactie
[quote:a7b087bb92="jbiggie"]Ik heb een pinnacle tv kaart opnieuw geinstalleerd. Ik krijg nu echter de melding dat er geen IRQ is toegewezen of dat die door een ander apparaat wordt gebruikt. [/quote:a7b087bb92] Om mee te beginnen, voor welke Windows versie is deze vraag? Indien Windows XP/2000 met welk Service Pack? En welke programma en versie probeer je te installeren? Zo is er bijvoorbeeld voor PCTV Stereo een [url=http://www.pinnaclesys.com/docsupport1.asp?division_id=1&langue_id=7&product_id=1480&page_id=510]patch voor Windows XP Service Pack 2.[/url] [quote:a7b087bb92="jbiggie"]is gebeurd. Apparaat is herkend door computer, software opnieuw geinstalleerd. werkt weer niet vanwege geen IRQ of IRQ al in gebruik. Waar kan ik iets over die IRQ's zien?[/quote:a7b087bb92] Start > Alle programma's > Bureau-accessoires > Systeemwerkset > Systeeminfo. Hardwarebronnen > IRQ's. Indien besturingssysteem Windows XP/2000: staat bij status wel overal OK? En is er info bij Onderdelen > Probleemapparatuur? [quote:a7b087bb92="jbiggie"]hij geeft aan irq 17 en geen problemen[/quote:a7b087bb92] Het is me niet helemaal duidelijk waar die info vandaan komt. Heb je al gecontroleerd welke IRQ de tv-kaart krijgt toegewezen in de BIOS? Bij de IBM compatible (zonder merk) die ik heb wordt er tijdens het opstarten een PCI device listing getoond, die ook info toont welke IRQ de pci kaarten gebruiken. Of een Dell de mogelijkheid heeft om deze PCI device listing te tonen, weet ik niet. Deze info zou ook kunnen worden getoond met [url=http://www.freewareweb.com/cgi-bin/archive.cgi?ID=1671]PCISniffer.[/url] Als het mogelijk is, zou je de tv-kaart in een slot kunnen plaatsen, waarin deze een eigen IRQ krijgt toegewezen.
Link naar reactie
Het betreft xp met servicepack 2. Ik kreeg dus steeds die IRQ melding. Nu heb ik gisteravond, schijfopruiming en defragmenteren gebruikt. Ik heb de PCTV software verwijderd en opnieuw geinstalleerd. Het betreft PCTV stereo 5,7. De IRQ melding is nu verdwenen, ook het testen via PCTV assistent verloopt nu goed. Nu krijg ik bij het opstarten van PCTV de melding van Windows: In pctv is een fout ........., rapport verzenden of niet verzenden. Ik heb zojuist de kaart van slot veranderd, daardoor gaat hij van IRQ 17 naar IRQ 19. Ik heb ook de aangegeven patches geinstalleerd. De foutmelding blijft echter.
Link naar reactie
[quote:aec4f87dc3=" PCTV Stereo hardware driver for Windows XP Service Pack 2 "]Ik heb de PCTV software verwijderd en opnieuw geinstalleerd. Het betreft PCTV stereo 5,7. De IRQ melding is nu verdwenen, ook het testen via PCTV assistent verloopt nu goed. (..) Ik heb ook de aangegeven patches geinstalleerd. De foutmelding blijft echter.[/quote:aec4f87dc3] Dus je hebt zowel PCTV Stereo 5.8 update en PCTV Stereo hardware driver for Windows XP Service Pack 2 geïnstalleerd? Nu de PCTV assistent goed verloopt, zou de foutmelding niet meer aan de drivers en software van pctv moeten liggen. Indien je Nero 6 hebt, zou je ook nog [url=http://forum.seo4india.com/index.php?showtopic=142&hl=]deze discussie[/url] kunnen lezen. Of als je Easy CD Creator gebruikt lees [url=http://forum.computeridee.nl/messages/3/13505.html?1104972023]deze discussie.[/url] Ik zelf heb overigens dezelfde tv-kaart, maar dan met een cd met PCTV stereo 5,9.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...