Ga naar inhoud

Koelers voor cpu, geheugen.


Aanbevolen berichten

Hallo, Ik ben op zoek naar een goede cpu cooler, ik heb een amd athlon xp 2800. deze draait nu op 2279 mhz. dus draait als een 3000. maargoed. ik moet dus een goeie cooler hebben die nog wat meer aankan. en dus moet koelen als een donder. waterkoeling wordt me te duur. ben dus in het kort op zoek naar de beste cpu cooler. Bestaan er ook koelers voor het geheugen? en haalt dat nog wat uit qua prestaties? Groeten Michiel
Link naar reactie
[quote:0a8cbf0575="vanwalsum"]Hallo, Ik ben op zoek naar een goede cpu cooler, ik heb een amd athlon xp 2800. deze draait nu op 2279 mhz. dus draait als een 3000. maargoed. ik moet dus een goeie cooler hebben die nog wat meer aankan. en dus moet koelen als een donder. waterkoeling wordt me te duur. ben dus in het kort op zoek naar de beste cpu cooler. Bestaan er ook koelers voor het geheugen? en haalt dat nog wat uit qua prestaties? Groeten Michiel[/quote:0a8cbf0575]Wat is je budget dan? En waarom niet ik het Grote Koelingstopic? Koelers op geheugen maakt niks uit, sterker nog, het kan tegenwerken.
Link naar reactie
voor 100 euro heb je al een waterkoeling-setje, maar de goedkope waterkoeling, is meestal evengoed als een dure lucht koeler. Zodoende zou ik idd een goede luchtkoeler kopen. Misschien is dit wat: http://www.eynstein.nl/Artikel.php?ID=3702 Lekker stil, ziet er mooi uit, koelt goed, en eventueel een 2 koeler erbij te plaatsen. Ook is hij niet zo duur, dus hou je geld over voor iets anders. Alleen wel even goed kijken of hij wel op het moederbord past hier kun je lezen waarom dit nou een goede koeler is: http://www.overclockersclub.com/reviews/aerocool_ht-101.php :wink:
Link naar reactie
ik neem ook een nieuwe kast, want die koeler gaat niet passen in mijn huidige kast, ik neem waarschijnlijk deze kast: http://3rsystem.co.kr/english/products/view.asp?navi=case&idx_num=35 ziet er goed uit en is zeer functioneel, en er zitten al 2 120 mm fans in. het is met die koeler dus ook mogelijk om de cpu verder op te voeren, want ik kan deze nu op 2300 mhz zetten, maar na een minuut of 4 loopt de pc vast. en in speedfan zie ik dan ook dan de temperatuur oploopt tot rond de 60 graden. weet iemand trouwens nog een goed programma waarmee jeje fans kan besturen en ook harder kan laten draaien? dus een hoger voltage of de driepins aansluitingen zetten? in de bios kan dit niet bij mij
Link naar reactie
Op mijn Asus A7V8X mobo zou de 7700 niet gepast hebben op mijn A8V past ie nét. Dus ik denk dat je voor de 7000[b:6e023204fb]B[/b:6e023204fb] moet gaan. Als je het mobo met genoeg schroeven vast hebt zitten kun je net zo goed een massieve van koper nemen, met weinig schroeven trekt je mobo anders krom :P .
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...