Ga naar inhoud

Temperatuur hard disk


Aanbevolen berichten

FF iets meer info: 8) Als de harde schijf echt niks in temp zakt, dan is de sensor gewoon brak. Het beste kan je dan als ie een tijd aan heeft gestaan en ook veel gedaan heeft, even voelen of hij echt 50 graden voelt, of dat dat meevalt. Zolang het niet heet tot heel heet is hoef je je geen zorgen te maken. Dit kan gewoon als je pc aan staat.
Link naar reactie
De meest harde schijven mogen niet meer dan 55-65 graden worden. Als je ze zo heet wilt krijgen ,moet je er wel een paar boven elkaar gaan hangen. Kijk eens wat de temperatuur is als je de computer opstart s'ochtends. De harde schijf zou dan niet zo heet mogen worden. Als hij dan wel meteen 50 graden aangeeft, ga er dan maar vanuit dat of de sensor brak is, ofdat er een verkeerde sensor uitgelezen wordt, die of een random getal geeft, of bv de cpu temperatuur geeft. Geven programma's als everest en speedfan dezelfde temp aan (links zie FAQ)??
Link naar reactie
zonder fan. in zonnige tyd 8) gaf de prog. hdd thermometer 52 graden aan bij de Raptor en 48 van de caviar! (hing boven :P ) WD 36GB raptor & 120GB Caviar IDE boven melkaar echt heet waren ze gewoon. simpel kast vol gepletterd met 2 :) (een naast hd's een onder den voeding) casefans en nu rustig op 33 graden :D :P More fans coming soon(int dak).
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...