Ga naar inhoud

een goed water koelingspaketje


Aanbevolen berichten

Ik wil gewoon mn complete PC koelen zonder dat ik nog fans over houd. Ik ben op het gebied van koeling echt een noob , dus misschien dat jullie zeggen: "Nee man niet je hele systeem als je nou dit eens en ... ;)" En dat is inderdaad iets heel erg moois voor 139 euries... Freek
Link naar reactie
[quote:51ce943c02="THE_GAME_MEN!"]Ik wil gewoon mn complete PC koelen zonder dat ik nog fans over houd. Ik ben op het gebied van koeling echt een noob , dus misschien dat jullie zeggen: "Nee man niet je hele systeem als je nou dit eens en ... ;)" En dat is inderdaad iets heel erg moois voor 139 euries... Freek[/quote:51ce943c02] Geen fans overhouden lukt sowieso niet met WC. Je hebt altijd nog een voeding, en op je radiator moeten ook fans. Maar voor een beginner is het zeker wel handiger om een reservoir te hebben, dat maakt het onluchten en vullen veel makkelijker. Daarbij zie ik niet wat er mis is met erg stille luchtkoeling als je toch niet overklokt o.i.d.
Link naar reactie
Perse watercooling nodig? even doorsparen en dan misschien zoiets? Als je dan wilt gaan oc'en dan heb je met een NB block erbij ook een mooi setje. hydor L20 (27 euro) aquacomputer cuplex cpu block (41 euro) waterchill vga block (27 euro) Noise Isolator Reservoir (23 euro) Airplex evo 120 (48 euro) NoiseBlocker UltraSilentFan SX1 120mm (21 euro) 187 euro totaal En anders doe wat interficior en vandread al zeiden: Ga voor stille luchtkoeling dat is goedkoper.
Link naar reactie
[quote:c6a36907ba="pcguy"]slangen bedoel je :P buizen is nogal lastig moet je die dingen allemaal goed gaan zetten, tygoon is volgens mij 10 euro voor een meter dus haal 2 meter. en clambs moet hij zelf maar even kijken.[/quote:c6a36907ba] Slangen ja, kom soms wat moeilijk op de goede woorden :-?
Link naar reactie
Ja jullie noemen allemaal dure producten op. Ikzelf heb: - Een compleet koperen kachelradiator uit een auto (25x16x5CM) voor 15 Euro - Een Sicce Nova 800L/U pomp voor 22 euro *Goedkope en goed presterende (voor die prijs) blokken zijn te koop bij www.frigus.nl voor 35Euro* Maar je kan ook: - Een tweedehands Silverprop EVO-SP (nieuw = 85Euro) voor 40Euro. Dit is een van de beste blokjes op de huidige markt overigens dus goedkoper kan dit ook nog - Tweedehands VGA blok en NB blok komen binnenkort - Tweedehands 2meter Tygon (!!) slang voor 10 euro (nieuw = 20Euro) Ik raad echt Tygon aan, is wel erg duur ja. PVC slang is voor geen meter te buigen en knikt snel en siliconen slang kan je slecht doorheen kijken (niet tof als je een Window in je kast hebt + UV Reactive spul) - Klemmen is niet persé nodig, je kan ook onopvallende zwarte Tie-Wraps gebruiken --> even effectief. - Reservoir kan je zelf makkelijk in elkaar zetten Ik moet mijn opstelling overigens nog installeren hoor, ik moet eerst "even" mijn enorme casemod volledig afmaken.
Link naar reactie
jij besteed een hoop tijd aan het samenstellen & zoeken en houd het zodoende goedkoop, een ander persoon houd liever wat vrije tijd over en denkt als ik die tijd besteed aan werken heb ik het er ook makkelijk uit ;) wel leuk setje trouwens, ik zag dat je op got ook al aardig wat gepost had watvoor nb&vga blokken heb je precies besteld en wat kosten die? ;) @turbulence tweakstore prefereert normaal aangesloten slangen tov easy connect gevallen. maar opzich is het wel makkelijk maar ach als we het over goedkoper & waterkoeling hebben en het is voor de stilte zonder oc'en etc is luchtkoeling nog goedkoper ;)
Link naar reactie
[quote:c46d3420ab="Interficior"]Geen fans overhouden lukt sowieso niet met WC. Je hebt altijd nog een voeding, en op je radiator moeten ook fans. [/quote:c46d3420ab] Je kan ook een voeding met een heatpipe kopen.. En er zijn toch ook van die "Noiceless" radiateurs? En een 92mm fan ofzo op je rad heb je ook niet echt last van natuurlijk, ik denk dat je je pompje nog meer hoort :roll:
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...