Ga naar inhoud

Hoeveel fans voor een goede airflow?


Aanbevolen berichten

[quote:0d9abfd985="HardTrance"][quote:0d9abfd985]ooit natuurkunde gehad? hoe verder hij uitsteekt hoe groter het gewicht voor de socket[/quote:0d9abfd985]Ja dat heb ik gehad en ik was er ook heel erg goed in, dus dat hoef je mij niet te vertellen. Ik heb allen geen flauw idee hoeveel een mobo aan kan.[/quote:0d9abfd985] als je het ooit gehad hebt en er goed in was/bent (ik btw ook 9,5 op me rapport :P) dan had je er wel even aan mogen denken. echter hoeveel het bord mag hebben weet ik ook niet maar het lijkt me nogal zwaar maar zoals kaz duzar al zei: als het niet zou gaan werden ze niet geleverd. dat klopt wel lijkt me
Link naar reactie
Toch denk ik dat je je mobo goed vast moet zetten. (wat eigenlijk altijd moet) AMD heeft niet voor niks bij A64 van die backplates :wink: Ik denk dat je mobo echt wel krom gaat staan, en anders heb je grote kans dat die haakjes van de socket afbreken. Ook vervoeren zal ik alleen doen liggend, maar het liefst met koeler eraf :wink:
Link naar reactie
[quote:161aa50a39="HardTrance"]Op dat plaatje is die gewoon niet goed geïnstalleerd!!! Er moet wel een klipje achter het mobo-->[url]http://www.aerocool.com.tw/aerocool-files-v3/Images/cooler/products/ht101-4.jpg[/url] Hij is trouwens niet zo heel zwaar namelijk 475gramm zonder fan, en zoveel wegen de meeste tegenwoordig toch wel![/quote:161aa50a39] Dat is de aansluiting voor p4's ... staat er ook onder Lees de manual Hij hangt aan de socket Wat opzich wel kan maar bij vervoeren kan er best wat gebeuren als ik zie hoe ver die uitsteekt en hoe mooi de hefboomreactie is ;) en ik hoef je niet te vertellen hoe vervelend het is als er wat mis is met de socket ;)
Link naar reactie
[quote:0352556a33="R-bin"]Ja zeker de SP-97 is een prima koeler, een veel cfm's producerende fan er op en dan heb je een goede koeler. De CNPS7000A-Cu van Zalman is overigens ook een prima koeler en stil ook.[/quote:0352556a33] maaruh voor *stevig overclocken* van een xp2500-m niet echt het beste ;) die zalman dan... de SP-97 is een puik blok :) mooie grote 92 mm fan derop en gaan met die banaan
Link naar reactie
Wat je natuurlijk ook kan doen is een 'gewone' kast nemen (die je mooi vindt).. dus bijvoorbeeld een [url=http://www.chieftec.com/products/Workcolor/Dragon.htm]Chieftec Dragon[/url] of een Antec (zien er vergelijkbaar uit) en er dan zelf wat casefans in hangen. [url=http://www.inkoopactie.net/ia/m2b1bdg6/1]Deze[/url] zijn daar wel heel geschikt voor, lekker stil + goede CFM 8) Ik wil die fans zelf ook.. maar heb geen geld en IA bijna afgelopen :cry:.. Voor de rest zijn die TT kasten wel aardig ... en die Tsunami... ziet er nog wel t beste uit van t stel :)
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...