Ga naar inhoud

amd 64 welk is het beste bord ervoor voor te overklokken


Aanbevolen berichten

[quote:17ae3c63b1="Red Dragon"]Leuk maar YoupY heeft zelf ook nog geen MSI K8N Neo met 250gb chipset in handen gehad, deze komen wel makkelijk op 275fsb heb ik in diverse testen gezien, Verder is het niet eerlijk YoupY hierbij te betreken, hij is geen normale overklokker maar een über extreem overklokker[/quote:17ae3c63b1] Heuj, maar het gaat toch om de FSB's die dat ding trekt, kijk, dat ding is toevallig geprommed, maar volgens mij gaan dan niet opeens de FSB's omhoog. En hij heeft hem helemaal gevoltmod enzo. Maar ik vind het knap genoeg dat dat bord zelf gewoon de 311 FSB haalt.
Link naar reactie
Dat hij 'toevallig' ee hoge fsb haalt zegt niks, ik heb op mijn K8V ook 240 gehaald, maar dat haalt niet iedereen, ook is het zo dat hij nooit 311Mhz heeft gehaald met een Ati kaart, deze kunnen maar tot ongeveer 80Mhz agp, waar hij al ver overheen zit. Overklokken is nog steeds een kwestie van geluk :wink:
Link naar reactie
[quote:56dd39c38c="Interficior"] Heuj, maar het gaat toch om de FSB's die dat ding trekt, kijk, dat ding is toevallig geprommed, maar volgens mij gaan dan niet opeens de FSB's omhoog. En hij heeft hem helemaal gevoltmod enzo. Maar ik vind het knap genoeg dat dat bord zelf gewoon de 311 FSB haalt.[/quote:56dd39c38c] Omdat YoupY met voltmontage's en een Prommy 311fsb haalt is dat moederbord een aanrader? vind dat nogal een rare conclussie. Kom liever met een bord wat ook goed is om over te klokken met normale hardware en cooling. Ik wil niet zegen dat dat Gigabyte bord niet geschikt is, alleen dat de argumenten die jij aanhaalt slecht zijn. Doe eens een normale vergelijking tussen een Via KT 800, nForce 3 150, Via KT 800 PRO en nForce 3 250gb. dan zie je toch dat de 250gb de beste overklok kandidaat is door zijn werkende PCI/AGP lock
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...