Ga naar inhoud

het grote casemod topic deel 3


Aanbevolen berichten

molexen verwijderen kan iedereen... dan heel simpel... ATX stekker is moeilijker... maar als je een doucheslang hebt met een spiraalvorm, kun je die uit elkaar trekken en dan de draden erin gaan draaien... (zie 1 van de vorige delen van dit topic, delectable (die heb ik al heel lang hier niet meer gezien) had toen precies dezelfde vraag... let op: doucheslangen geleiden stroom cable mesh vind ik mooier. er was pas een IA, maar die is afgelopen. dezelfde mesh kun je (voordeliger) bestellen bij eynstein.nl (verzendkosten zijn daar wel hoger). ook kun je op inkoopactie.net kijken naar de casemod IA, daar hebben ze mesh in alle kleuren van de regenboog (ook chroom, en die ga ik dan ook kopen) molexen verneuken doe je niet snel... (tenzij je dat echt wilt en een hamer oid pakt) anders bestel je gewoon een set uv reactive molexen voor 70 à 80 cent per stuk... een apart WC topic lijkt mij ook wel een goed idee. Alleen moeten er niet teveel sticky's komen...
Link naar reactie
  • Reacties 310
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
[quote:ec83ab4965="Kaz'Duzar"]let op: doucheslangen geleiden stroom[/quote:ec83ab4965] Ja, en als je ze eromheendraait, snij de dus door dat plasticen hoesje heen, en als je hem schuift, schaaft het eraf. Dus pas een beetje op dat je niet te lang op eenzelfde plek blijft draaien.
Link naar reactie
[quote:12e0b45855="Interficior"][quote:12e0b45855="Kaz'Duzar"]let op: doucheslangen geleiden stroom[/quote:12e0b45855] Ja, en als je ze eromheendraait, snij de dus door dat plasticen hoesje heen, en als je hem schuift, schaaft het eraf. Dus pas een beetje op dat je niet te lang op eenzelfde plek blijft draaien.[/quote:12e0b45855] jij had toch samen met delectable die doucheslangen in zijn pc gedaan?? heeft hij al een keer kortsluiting gehad??
Link naar reactie
[quote:f1fecd37b6="Kaz'Duzar"][quote:f1fecd37b6="Interficior"][quote:f1fecd37b6="Kaz'Duzar"]let op: doucheslangen geleiden stroom[/quote:f1fecd37b6] Ja, en als je ze eromheendraait, snij de dus door dat plasticen hoesje heen, en als je hem schuift, schaaft het eraf. Dus pas een beetje op dat je niet te lang op eenzelfde plek blijft draaien.[/quote:f1fecd37b6] jij had toch samen met delectable die doucheslangen in zijn pc gedaan?? heeft hij al een keer kortsluiting gehad??[/quote:f1fecd37b6] Nee, we zijn er ook niet helemaal doorheen gesneden, maar het ging toch aardig snel.
Link naar reactie
heb ff in deel2 de mod van delectable opgezocht: [img:6f375388d0]http://members.lycos.nl/wachtwoord01/slangen1.jpg[/img:6f375388d0] [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=115361&postdays=0&postorder=asc&start=60]link topic[/url] ik vind hier die doucheslangen niet mooi. die doucheslangen zijn nl niet heel erg goed buigbaar. bij een grotere kast is dit niet erg maar bij een kleinere midi tower wel... ook moet je nog iets hebben om de randen mooi af te werken... dat is hier ook nog niet gebeurd... /ot interficior, waarom is delectable hier eigenlijk nooit meer??
Link naar reactie
[quote:f89a0d20ea="NoepZor"][quote:f89a0d20ea="Alexander Online"]Cable mesh natuurlijk! Maar je moet zoiezo de molexen e.d. eraf halen, kost wel wat tijd maar is niet moielijk. kijk op www.casejunkies.com (momenteel down) voor een tutorial[/quote:f89a0d20ea] hmmm is de kans groot dat ik die dingen mole(x)steer dan ??[/quote:f89a0d20ea] Nope, er zitten in de pin 2 weerhaakjes die je platbuigt, je haalt hem er uit, en je buigt de haakjes weer terug en duwt hem erin let wel dat doucheslang vrij stug is enniet geschikt is voor alle kabeltjes
Link naar reactie
[quote:331fb48bd1="Kaz'Duzar"]heb ff in deel2 de mod van delectable opgezocht: [img]plaatje[/img] [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=115361&postdays=0&postorder=asc&start=60]link topic[/url] ik vind hier die doucheslangen niet mooi. die doucheslangen zijn nl niet heel erg goed buigbaar. bij een grotere kast is dit niet erg maar bij een kleinere midi tower wel... ook moet je nog iets hebben om de randen mooi af te werken... dat is hier ook nog niet gebeurd... /ot Interficior, waarom is Delectable hier eigenlijk nooit meer??[/quote:331fb48bd1] Zijn mod is nu al een stuk beter, we hebben een paar fans verwisseld en de doucheslangen verbeterd... /ot Omdat hij het dnek ik saai vind :? Ik weet het eigenlijk niet.
Link naar reactie
Misschien ff een stomme vraag tussen door, maar ik ben sinds kort ook begonnen met case modding en heb nu een CD speler gestealth. Nu wil ik zelf voetjes voor onder mn kast maken met daarin een LED aangebracht. Maar omdat ik dit geheel met de hand wil doen en ik nog niet echt ervaring heb met de voeding van dat soort dingen is mn logische vraag, hoe sluit je dit aan zodat ze worden gevoed. De LED's hebben een ingebouwde weerstand. Hoe doe ik dit het simpelst en kan ik er ook nog wat van leren? Wie helpt mij?
Link naar reactie
Dat lijkt me simpel zat dan heb ik nog een vraag die ik eigenlijk hierboven was vergeten te stellen, omdat het om 4 voetjes gaat kan ik ze dan allemaal bij elkaar aan sluiten bij de molex, allemaal apart aansluiten of voor de molex samen laten gaan en dan naar de molex toe?
Link naar reactie
bij een parallel schakeling wordt de spanning (aantal volt) verdeeld over de componenten en kreeg je 12/4=3 volt per led... de leds gaan dan dus niet fel branden... in serieschakeling (achter elkaar) is het voltage over elke component wel gelijk, je moet dus een serieschakeling nemen..
Link naar reactie
[quote:cf3ecf16af="Kocky"]Nee toch, het is toch dat de spanning is een serieschakeling wordt verdeeld en juist parallel gelijk blijft. De stroomsterkte die is bij serie gelijk en bij parallel weer gedeeld. Hoop dat ik gelijk heb moet er morgen examen in doen.[/quote:cf3ecf16af] sry :oops: :oops: :oops: foutje van mij... de spanning in een serieschakeling wordt idd verdeelt over de componenten en in een paralel schakeling niet... dus gewoon paralel gaan schakelen :oops: :oops:
Link naar reactie
[quote:efcd7db62a="Kocky"]Misschien ff een stomme vraag tussen door, maar ik ben sinds kort ook begonnen met case modding en heb nu een CD speler gestealth. Nu wil ik zelf voetjes voor onder mn kast maken met daarin een LED aangebracht. Maar omdat ik dit geheel met de hand wil doen en ik nog niet echt ervaring heb met de voeding van dat soort dingen is mn logische vraag, hoe sluit je dit aan zodat ze worden gevoed. [u:efcd7db62a]De LED's hebben een ingebouwde weerstand[/u:efcd7db62a]. Hoe doe ik dit het simpelst en kan ik er ook nog wat van leren? Wie helpt mij?[/quote:efcd7db62a] Sure? Ander moet je er een 390 Ohm voor zetten
Link naar reactie
Heb ik me laten vertellen in die elektronica zaak en die zullen er wel verstand van hebben neem ik aan. Maar ze hadden het erover dat ik kon kieze tussen eentje met of zonder weerstand en toen heb ik gekozen voor eentje met weerstand, maar ik test het van te voren ff uit dus ik hoop dat er niets fout gaat.
Link naar reactie
[quote:3e604c7aa1="jayday"]ff een vraagje: ik ben van plan mn deur van mn kast te mollen...(raampie erin maken.. :wink: ) maar ik wil ff weten wat jullie gebruiken om de rand af te werken waar(in) achter ik ook een plexiglas plaatje kan plaatsen...[/quote:3e604c7aa1] ik heb mn window (plexi) geplakt op me zijkant. je kunt ook kits kopen en dan zet je een stuk plexi met rubber vast (heeft alexander_online). ik weet niet welke kast je hebt, maar bij sommige kasten staat dat deurtje volgens mij bol. een window gaat dan niet lukken... deze heb ik eens op twisted mods gezien: http://www.twistedmods.com/article.php?artid=174 misschien kun je meer guides vinden op sites uit de openingspost??
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...