Ga naar inhoud

het grote casemod topic deel 3


Aanbevolen berichten

[quote:fe4e55e397="Red Dragon"]Pelt voor de CPU vind ik te duur en te link ivm condens.[/quote:fe4e55e397]ik vind et gewoon leuk om es te doen ;) ben et niet voor superlang van plan en condens achja... ik heb al mooie spulletjes en tutorials gevonden ... dus zal wel loslopen enige wat ik nog niet heb gevonden is hoe je die zooi dan weer schoon maakt :P
Link naar reactie
  • Reacties 310
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
[quote:1d0666faac="GreyHornet"]RD , wordt dit je echte nieuwe pc ? met de athlon 64' 3400+ en X800 XT enz/ of ga je alles uit je "oude" overzetten/? lekkere radiator trouwens:-D[/quote:1d0666faac] word een nieuwe pc, A64 3400+, MSI K8N NEO (nForce 3 250gb) en ATI X800 XT. oude pc onderdelen heb ik verkocht, in me oude kast komt een Intel systeem met normale cooling. [quote:1d0666faac]en mooie speakers , // waarom heb jij de kapjes eraF? //[/quote:1d0666faac] Logitech Z-5300 :) , Kapjes heb ik eraf omdat ik het mooier vind. [quote:1d0666faac="toolkit"][quote:1d0666faac="Red Dragon"] ps. wat vind je van de Swiftech MCW5000-A? die is wel goed verkrijgbaar in nederland.[/quote:1d0666faac] Die wou ik oorspronkelijk maar was uitverkocht, en ben voor de 5002 gegaan, prima blokje![/quote:1d0666faac] Ik wil zelf eigenlijk het liefste een Swiftech MCW-6000, ik hoop dat die in nederland leverbaar is in juni, wat de pomp betreft ben ik er al uit, dat word de Swiftech MCP-600
Link naar reactie
kijk eens aan :-) ik heb ze natuurlijk ook , maar ik heb de kapjes er nog op :-) ik ga ook voor de MSI K8N NEO , maar heeft iemand enig idee wanneer deze leverbaar zal zijn ? half juni ofzo ? en dan nog ATI X800 Pro & A64 3200+ voor mij :-) allemaal net stapje lager als jouw :-) nog iets , welke kast heb je nu staan ? en hoe zit die radiator er op ? want ik weet nog niet hoe ik dat met de radiator straks allemaal moet doen , aangezien ik wel 1x120mm aan de achterkant krijg , maar wat nu als ik een double-12mm radiator wil ? moet ik dan boren in m'n kast en hem aan de bovenkant vast zetten? en kun je even een lijstje maken van wat je WC - Setje allemaal inhoudt? want ik zou niet weten wat ik er allemaal in moet doen :-) jah wel "wat" maar niet van welk merk etc.
Link naar reactie
Lees deze topic eens door (vooral de start post) http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/891101 Heel leerzaam. De MSI k8N Neo moet begin/half juni leverbaar zijn heb ik van de importeur van MSI gehoord. Mijn Radiateur is 30cm bij 12cm en 6cm hoog, als je zo'n grote radiateur wilt dan moet je de bovenkant van de kast eruit snijden met een dremel, dat is bij mij ook gebeurd door Slashhead die wat handiger is dan ik. Verder zitten er 2x 12mm Titan fans op die worden bediend door front paneel waardoor ik ze uit kan zetten als ik niet overklok. De Titan fans zuigen de lucht uit de kast en Radiateur en blazen dit dus naar boven. warme lucht steigt dus deze manier gaat erg goed werken. Als je dus zo'n grote radateur wilt als ik heb moept je dus een gat boven in je kast maken. Hou er rekening mee dat als je een WC set wilt zoals ik heb dat je alleen aan cooling al 300 Euro of meer kwijt bent.
Link naar reactie
ik heb er denk ik ook 250-300 euro voor over , en ik neem dan denk ik een "iets" kleinere radiator :-) maar wat voor CPU / GPU / Chipset blokjes ga je nemen ? en wat voor pompje? ik zou graag even een lijstje van je zien :-) zo gauw ik m'n nieuwe kast binnen heb post ik ook meteen wat pics trouwens :-) edit: ik heb een goede ruime kast nodig , wel een midi-tower , maar er moet wel gemakkelijk WaterCooling in kunnen , eventueel wil ik wel dremelen in m'n case , maar ik ben er nog niet uit wat voor radiator ik ga nemen :-( ik ga denk ik voor de Asetek KT12-L30/220V Kit , ziet er goed uit , en wat ik er over lees is het best makkelijk te installeren , prijs 315 euro :-) edit : welk geheugen zouden jullie nemen om te overclocken bij een athlon 64?? Dane-Elec 1024 Mb ? of TwinMos 1024 Mb Allebei PC3200 [ 400 MHz ]
Link naar reactie
Heb net die pomp besteld bij www.tweakstore.nl (no spam intended) Daar was hij 94 euro, het is de beste pomp die er is, beter dan de Enheim 1250 en nog stiller ook, mooiste is dat hij gewoon op de voeding kan worden aangesloten. Hij is inderdaad erg duur, maar ja dan heb je ook wat.
Link naar reactie
ik ga denk ik voor de Eheim 1048 , met 600 l/h er stond ook ergens dat 1300 l/h beetje overdreven was:-) ik geloof in de GoT WC FAQ CPU Blokje wordt voor mij denk ik de : Swiftech MCW5000™-64 maar ik zou niet weten of al deze dingen fitten met de slangen ?? :-S ik kijk nu bij tweakstore.nl en ik ga waarschijnlijk de Airplex evo 240, 10mm aansluiting radiator halen .. maar moet ik nu de 10mm aansluiting of de 13 mm aansluiting?
Link naar reactie
Hier nog een mooi systeem die ook de MPC-600-02 pomp gebruikt die ik heb besteld: http://forum.tweakzone.nl/topic/13941/10 CPU blok ben ik nog niet uit. De aansluiting die je moet nemen moet je afstemmen op de rest van je pc, anders zit je met allerlij verschillende aansluitingen.
Link naar reactie
ja maar bij de blokjes staat niet 10mm ofzo :S wel staat er vaak 1/2'' { 13mm } dus 13 mm neem ik aan , laat ik nu eens een setje samenstellen en hier posten :-) nog een vraag : wat moet er in de waterkoeling zelf ? ja , water neem ik aan , maar moet er gedistilleerd water in ?? en waar is dit eventueel te krijgen ? ik denk dat ik toch maar voor de AseTek L30 Set ga .. voor 280 euro bij de Eynstein. als ik zelf een WC - Systeempje samenstel ben ik namelijk al snel boven de 320 Euro , dan heb ik alleen nog maar radiator , CPU blok , GPU Blok , Chipset Blok , Resevoir , Pompje..
Link naar reactie
[quote:59b8f975e2="GreyHornet"] nog een vraag : wat moet er in de waterkoeling zelf ? ja , water neem ik aan , maar moet er gedistilleerd water in ?? en waar is dit eventueel te krijgen ? [/quote:59b8f975e2] Omdat water koeling redelijk gevoelig is voor bv. algen en corrosie kan je er niet zomaar kraanwater in gooien. Gedemineraliseerd water (demi water) i.c.m. een anti-corrosie vloeistof is de beste oplossing. Er bestaan ook kant-en-klare oplossingen zoals voorgemixte koelvloeistoffen die in auto's worden gebruikt (bv. Engine Ice). Een interessante eigenschap van deze koelvloeistoffen is dat het de oppervlaktespanning van het metaal verhoogt waardoor er betere warmteoverdracht plaats vind. Hieronder volgen enkele veel gebuikte anti-corrosie vloeistoffen en met welke verhouding je ze t.o.v. water moet toevoegen in Liters: - WaterWetter: 1:30 - CorrosieProtect: 1:30 - Antivries: 3:10 - Autokoelvloeistof (puur): 1:5 bron http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/891101 (de link die rd gaf...)
Link naar reactie
[quote:efa23d96a9="jayday"]Ja, maar ik neem aan dat ie ook wil weten hoeveel dat ongeveer in liters zal zijn en nou weet ik dat dit natuurlijk verschillend zijn maar er zal vast een beetje een vaste maat zijn...[/quote:efa23d96a9] Dan doe je: Binnendiamer in dm/2 dat in het kwadraat. DAt doen je keer de lengte in diamter van de slangen. Dan dat × 1,5 + inhoud resevoir. Dan moet je wel goed zitten.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...