Ga naar inhoud

het grote casemod topic deel 3


Aanbevolen berichten

een 80mm fan gebruiken als ventilator... ik denk dat je er niet heel veel van merkt, of heb je daar je delta fan neergezet en een andere op je cpu gedaan?? een groter lijkt me handiger... waarmee heb je die constructie gemaakt?? een bierviltje oid?? en gamed/surft het ook fijner als je een briesje over je handen hebt?? misschien nog een fanguard ervoor voor je eigen veiligheid?? @Alexander... als tijd gehad die hd activity meter te maken??
Link naar reactie
  • Reacties 310
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
@Kaz'Duzar: Nee druk (werken, leren, nu bezoek). Wou in de hemelvaart doen maar dan moeten we weg :evil: :x Bennu bezig met 4 blauwe ledjes in een fan te maken. Eerst gaten boren (heb geen 4.7 mm boren maar wel 4 dus steeds beetje bewegen enzo). de lijm wil nog niet goed drogen, maar er komt nog een laag tape over.
Link naar reactie
[quote:0c1e4df47c="tweakermatt"]Niet echt CM, maar net nog ff iets gebouwd: [img:0c1e4df47c]http://home.zonnet.nl/tweakermatt/DSC061.JPG[/img:0c1e4df47c] Het is zomer en niet alleen mn pc heeft behoefte aan koeling, daarom maar ff een 80mm fannetje op mn buro gezet :wink:[/quote:0c1e4df47c] leuk idee matt... mss doe ik ook zoiets, een zilver 120 MM fannetje 8 LED's erin lijmen en waaien maar :P , vorige zomer was t niet uit te houden!!!
Link naar reactie
Fingerguard is niet nodig, is oude fan uit voeding, maakt denk k maar 1000RPM. Overleef k wel, k had al paar keer mn vinger erin net :wink: Het is zo het grootste fannetje wat k had leggen. Je merkt het best wel hor, t is geen Delta-fan (die blijft op mn cpu :wink: ), maar zeker wel beter :) Ik heb van dat koperen stroomdraad (heel stug) iets gemaakt, gewoon ff improviseren en vervolgens snoertje naar pc :)
Link naar reactie
Question: Ben bezig met een zwarte plexiglas kast waar alles 3x in komt te zitten, Dus 3 mobo's, 3 voedingen enz enz enz. Aangezien de temp van de ruimte waarin de pc's staan vrij warm wordt in de zomer ben ik van plan de airco te koppelen aan deze kast. Kan ik dit ongestraft doen? i.v.m condensvorming?? Iemand ervaring hiermee?
Link naar reactie
iemand suggesties watvoor *gril* ik kan gebruiken voor 2 120 mm fans naast elkaar die tegen het *dak* van me kast komen te zitten zoiets dus: [img:5091303e4a]http://www.tweakstore.net/shop/images/ape240blendetotal_150.jpg[/img:5091303e4a] maar ik wil wat anders :P deze zie je toch al zoveel en ik wil niet de indruk wekken dat ik aqua-computer.de spullen gebruik ;)
Link naar reactie
[quote:4470c34278="Vandread"]iemand suggesties watvoor *gril* ik kan gebruiken voor 2 120 mm fans naast elkaar die tegen het *dak* van me kast komen te zitten zoiets dus: [img:4470c34278]http://www.tweakstore.net/shop/images/ape240blendetotal_150.jpg[/img:4470c34278] maar ik wil wat anders :P deze zie je toch al zoveel en ik wil niet de indruk wekken dat ik aqua-computer.de spullen gebruik ;)[/quote:4470c34278] Nou, je kan zoveel gebruiken: - Schuine stroken - Allemaal gaten - Driehoekjes (maar dan moet je er echt veel zin in hebben) - Een leuk figuurtje met veel tussenruimtes
Link naar reactie
@Vandread: Zelf maken of kopen? Iig geen Biohazard :wink: Heeft Tubulence zijn "Lightning" grills al verkocht? Wat d8 je van dees: [img:f3159262a7]http://ace-systems.nl/Menu/CaseModding/FanGrils/2d/Pics/Bild_0057.jpg[/img:f3159262a7] Zie hier: [url]http://www.inkoopacties.net/ia/vspfqg0x/1?g=d2gt851h[/url] edit: 2 mij net voor, pc deed traag :wink:
Link naar reactie
[quote:8b7d5e236b="Vandread"][quote:8b7d5e236b="Interficior"] Nou, je kan zoveel gebruiken: - Schuine stroken - Allemaal gaten - Driehoekjes (maar dan moet je er echt veel zin in hebben) - Een leuk figuurtje met veel tussenruimtes[/quote:8b7d5e236b] en dit is te koop bij de gamma? :P[/quote:8b7d5e236b] Wat je ook zou kunnen doen: Gaatjes boren, glasvezeldraden tussen wat gaatjes vastlijmen. Al die draadjes bundelen en koppelen aan een gewenste kleur ledje. Dat glasvezel is volgens mij te krijgen bij conrad
Link naar reactie
normale fanguard is wel lekker cheap.... (heb er niet veel geld voor over) het moet er gewoon strak & praktisch uit zien. Aan casemodden op zich wil ik niet te veel geld uitgeven, koop puur om performance en oc'en ;) ff plaatje waar je ziet hoe krap me rad voor de rest in me case past... fans komen natuurlijk in de kast, dan iets van een fanshroud verzinnen en dan rad.. [img:4903180506]http://www.xs4all.nl/~bravel/webfolder/water/radinkast.jpg[/img:4903180506] voor de rest hier meer pics http://www.xs4all.nl/~bravel/webfolder/water/ het luchtblok is natuurlijk tijdelijk ;)
Link naar reactie
[quote:1f93d1ddfe="Vandread"]normale fanguard is wel lekker cheap.... (heb er niet veel geld voor over) het moet er gewoon strak & praktisch uit zien. Aan casemodden op zich wil ik niet te veel geld uitgeven, koop puur om performance en oc'en ;) ff plaatje *plaate* voor de rest hier meer pics *linkje* het luchtblok is natuurlijk tijdelijk ;)[/quote:1f93d1ddfe] Ja, sorry, ik dacht dat je het zelf wilde maken. :roll: Maar waarschijnlijk is een Plaat ijzer wel gewoon te koop bij de Gamma, of de plaatselijke doe-het-zelfzaak
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...