Ga naar inhoud

Waar (tweak)BIOS(updates) te vinden?


Aanbevolen berichten

[quote:ea07b7fdaa="Bockempiep"]Ik ben al een tijdje opzoek met google naar BIOS'en die ik kan downloaden. Ik weet niet of er sites zijn van (tweak)BIOS'en, [/quote:ea07b7fdaa]Is het de bedoeling alleen te tweaken? Dus niet overclocken? Bedoel je zoiets? http://www.miro.pair.com/tweakbios/
Link naar reactie
beta biossen zijn vaak niet even stabiel t.o.v de originele releases van de mobomaker zelf. ik heb op mn Abit nu ook een beta bios geflashed, echter alleen omdat het Sata gedeelte hiervan beter is, en er zo minder corruptie optreedt bij het overclocken. er zijn ook niet voor alle moederborden speciale OC/beta biossen te verkrijgen, en ik zou ook oppassen met wat je allemaal flashed op je EEprom. ik denk niet dat je graag een corrupt bios wil installeren zodat je bordje dan onbruikbaar is... maar geef eens wat meer info over je bedoelingen ermee, en most important, op welk bord dit geflashed moet worden, beetje meer info geven is toch wel handig, zou jij als ''ouwe rot'' toch moeten weten :wink:
Link naar reactie
[quote:b9cd9962c1="Vandread"]ECS beta/modded biosen kunnen gewoon niet slechter zijn dan de orginele :P[/quote:b9cd9962c1] voor OC borden als de ECS maakt het zeker wel uit hoor :wink: maar goed, laten we even afwachten wat bockempiep te zeggen heeft EDIT; http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?p=753313&highlight=#753313 een MSI 6577 bordje dus... nah, op een OEM systeem overclocken is gewoon niet echt een feestje... je kan gaan zoeken op andere foras of het mogelijk is MSI eigen biossen te flashen, echter heb ik hier ook een hard hoofd in..
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...