Ga naar inhoud

Wat is beter? AMD Athlon 64 3000+ of Intel Pentium 4 3.0GHz


Aanbevolen berichten

[quote:948b8c0f1b="egslim"]:roll: Sinds wanneer geven persberichten nuttige, objectieve informatie? Nog afgezien van het feit dat het hele onderwerp voor de topicstarter *totaal* irrelevant is![/quote:948b8c0f1b] ok...on topic dan...aangezien het hier over een vraag over warmtedissipatie gaat ....zoals Red Dragon al eerder zei is de Amd processor momenteel beter ---> "...because if something goes wrong, this CPU will cook in seconds." http://www.dvhardware.net/review/1427 "Patrick Gelsinger, Chief Technology Officer bij Intel, heeft op IDF gezegd dat Intel inderdaad met een warmte probleem zit op hun processoren. Als men op de huidige P4 technologie verder blijft gaan, dan hebben we over enkele jaren een kernreactor nodig om onze CPU van stroom te voorzien, en tegen 2010 zou de CPU zo warm worden als de oppervlakte van de zon." http://www.hso.be/nieuws.php?nummer=1263 :roll:
Link naar reactie
De intel gaat voor, omdat je aangeeft met video aan de slag te willen. Maar denk goed na, want als je hem toch niet daarvoor gaat gebruiken, NEEM DAN AMD. Is superieur in de rest van de taken. Mijn laatste intel was de PII en heb nooit een dag spijt gehad dat ik ben overgestapt naar amd. 1. Goedkoper 2. Presteert beter 3. Betere OC capaciteiten :lol:
Link naar reactie
[quote:14b2ef5999="Marcooo"]Wat zijn jullie adviezen en/of ervaringen? Heeft AMD 64 nog steeds een warmte probleem? Deze pc wil ik gaan gebruiken voor Videobewerking en DVD's branden Marco[/quote:14b2ef5999] Neem een AMD Athlon 64 3000+ dat is veel beter tenopzichte van Pentium4 processors en je bent in de veilige status 64bits!
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...