Ga naar inhoud

Barton 74 graden!


Aanbevolen berichten

  • Reacties 43
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
pc is naar pcwinkel (er zat nog garantie op lees heel het topic door) daar zagen ze wat ik al wist (mobo kaduuk) nu moesten ze een nieuwe over laten komen van asus omdat ze deze niet meer in voorraad hadden. mijn bartoon 1833 (2500+) zit nu op 2200 (3200+) na plaatsing van 2 casefans is de temp 7 graden gezakt. Nu even verder gaan kijken tot hoever mijn value ram van kingston wil... :P (ddr 333) zojuist even de fsb van 200 naar 210 verhoogt. kreeg spontaan vastloper...:P dus of me geheugen trekt t niet of me cpu? (cpu is nog steeds @ 1,65v)
Link naar reactie
Waar jullie geen rekening mee houden is dat de Barton core kleiner is geproduceerd :evil: en daarom wordt hij dus niet warmer. Maar ik vind het ook niet slim dat je een cooler die op een andere proc heeft gezeten, zomaar op een nieuwe drukt. Dat vraagt om problemen. Maar goed, hou er in ieder geval rekening mee dat je geen zilverpasta op je amd smeert, want dan kun je hem beter weggooien. Amd heeft zijn core niet zo goed afgeschermt als INTEL. Ten tweede, kreeg je bij die barton geen boxed kooler van amd mee :wink: Die werken namelijk echt goed, want ikheb mijn barton 2500 gewoon in mijn moederbord op de speed gezet van een 3000 en hij wordt niet warmer dan 54 graden. Ik hoor het nog wel. Greetz Acid Burn
Link naar reactie
Het is toch echt een boxed cooler van amd, maar dan wel in een case zonder extra casefans. 2 day even me computer laten staan kijken of ie stabiel is. voltage van 1.65 naar 1.7 of 1.72 volgens abit proggie komt ie nu presies op 1.65 uit...:) maar goed results: 210*11=2315 dat komt op een rating van 3500+ :) netjes... hij kan dus denk nog wel verder.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.


×
×
  • Nieuwe aanmaken...