Ga naar inhoud

Antec AMG ???


Aanbevolen berichten

Eejz all Omdat ik moet wachten tot dat mijn Asetek KT12 L30 Waterchill (a201) leverbaar is w8 al 2 weken :evil: d8 ik om een ruimte te maken voor die WC set. Wat ik al vermoede is dus realiteit. RUIMTE GEBREK :( . Heb zelfs een Q-tec 6050MD met window en wil deze dus zo snel mogelijk vervangen voor een Antec +V1000 AMG met window Big tower [url]http://www.antec-inc.com/ec/pro_details_enclosure.php?ProdID=01001#[/url] en persoonlijk vind ik het ook een stoere kast, of kan ik beter een chieftec uitzoeken of zijn er nog betere kasten rond deze budget met veel ruimte. Greez PacificAMD
Link naar reactie
Kwa uiterlijk en gebruikte technieken aan de binnenkant zijn die antec kasten en chieftec kasten zowat gelijk. Chieftec kasten hebben overigens wel al een voeding, maar als je die van je oude wil overzetten dan zou ik de goedkoopste kiezen of de gene die je zelf het leukste vind.
Link naar reactie
voeding van mijn nu is een q-tec 400 watt dual fan gold. heb lichte onstabieliteit in de pc zitten dus ga eerst zo doen epox in AMG met waterchill en corsair geheugen is er nog onstabiliteit vervang ik heb voor een antec smartbleu voeding. maar denk zelfs dat die q-tec voeding erg bagger is en een andere voeding stondt toch op de planning en dat was al een antec voeding, maar kan het ook verkeerd hebben, maar daar geloof ik niet in ;-)
Link naar reactie
trouwens die voedingen van Levicom presteren die nog wat bij oc of is het meer voor de sier en bij oc erg bagger, leuke voedingen moet ik zeggen heb na die antec de 500 Watt PSU of de 550 Watt PSU - Levicom BlackLine op het oog dit zijn de specs [url]http://www.levicom.de/shop/modules.php?op=modload&name=wsshop&file=pnprodukt&id=46[/url] gelijk aan die antec ? of niet. scheeld paar euro's namelijk :-)
Link naar reactie
[quote:43a9c7adc0="PacificAMD"] Omdat ik moet wachten tot dat mijn Asetek KT12 L30 Waterchill (a201) leverbaar is w8 al 2 weken :evil:[/quote:43a9c7adc0] M'n broertje heeft die WC voor me besteld, bij [url=http://www.eynstein.nl/gg/182.html]Eynstein[/url]... khoop niet dat ik ook zo lang moet w88 :roll: [quote:43a9c7adc0="PacificAMD"] d8 ik om een ruimte te maken voor die WC set. Wat ik al vermoede is dus realiteit. RUIMTE GEBREK :( .[/quote:43a9c7adc0] Hoezo ruimtegebrek :-?. Ik heb een Midi tower (merkeloos, geen window en casefans...), betekend dat dus dat ik ook nog eens een Big tower moet kopen :cry:?
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...