Ga naar inhoud

Het grote casemod-topic


Aanbevolen berichten

  • Reacties 310
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
Heb je geen frontje over? Op scouting lag nog een kapotte voeding, heb ik meegenomen voor de molexen. Mn fancontroller werkt, als je m op 0 zet, dan draait de fan geruisloos (maar maakt nog een redelijke flow). De transistors werden toch best warm als je de fan op zn langzaamst liet draaien, dus ik heb er een stukje aluminium met koelpasta er op geschroefd. Oja wie die fancontroller ook gaat maken moet t ff zeggen, op de tutorial staan trouwens niet aalle onderdelen goed vermeld (sommige weerstandjesmoeten ook 4x). Ik heb gewoon een printplaatje (met van die eilandjes) gekocht ipv zon voorgemaakt besteld.
Link naar reactie
[quote:4a2c33b5fa="Alexander Online"]Heb je geen frontje over? Op scouting lag nog een kapotte voeding, heb ik meegenomen voor de molexen. Mn fancontroller werkt, als je m op 0 zet, dan draait de fan geruisloos (maar maakt nog een redelijke flow). De transistors werden toch best warm als je de fan op zn langzaamst liet draaien, dus ik heb er een stukje aluminium met koelpasta er op geschroefd. Oja wie die fancontroller ook gaat maken moet t ff zeggen, op de tutorial staan trouwens niet aalle onderdelen goed vermeld (sommige weerstandjesmoeten ook 4x). Ik heb gewoon een printplaatje (met van die eilandjes) gekocht ipv zon voorgemaakt besteld.[/quote:4a2c33b5fa] Ja ik wil er ook eentje gaan maken, alleen die site kan ik niet meer op vet raar :S, maar welke weerstandjes moesten anders?!
Link naar reactie
[quote:1bb9c0ddb1="Delectable"]Hoeveel was je eigenlijk kwijt voor die babybuss (zo heet dat toch?) of fancontroller. Ik wil het ook gaan maken maar heb nog geen ervaring ermee. Hoeveel was je in totaal kwijt en ging het solderen moeilijk?? Groetjes Delectable[/quote:1bb9c0ddb1] Site casejunkies is er idd uit! Ik heb t met mn opa gedaan, omdat die verstand van electronica heeft. Ik was, viel me zwaar tegen, €27,20, kwijt. Kijk als je totaal geen electra verstand hebt, is t mss aanteraden om dat printplaatje te bestellen. Ik zouzoiezo ff w8en totdat de site weer online is,en dan geefik je de correcte onderdelenlijst. Ik heb zelf alla 2 euro en 80 cent een printplaatje gekocht met van die "eilandjes" met 3 gaatjes. Mn opa heeft dan bedacht hie we t moesten solderen. Het solderen op zon ding is niet extreem lastig, want meestal blijft het soldeer op het eilandje "plakken" Suc6, en als er vragen zijn hoor ik t wel! Ik heb nu de molexxen eropgemaakt, hij is dus nu helemaal plug 'n play :wink: :lol:
Link naar reactie
[quote:fca24da38e="iack"]weet iemand toevallig waar nog meer die tutorial, iedergeval dat schema voor die fanctroler, vandaan te halen is die eerst op [url]www.casejunkies.com[/url] stond?![/quote:fca24da38e] Ik zou gewoon ff w8en, deze tutorial was best wel goed. Maar ik heb m nog, mocht hij binnekort nog niet online zijn dan zet ik m op internet.[/list]
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...