Ga naar inhoud

Waterkoeling, wat kan ik het best nemen?


Aanbevolen berichten

Ik wil waterkoeling in mijn pc gaan doen, ik zou helemaal niet weten welke onderdelen ik nou precies moet hebben. weet iemand een goed pakket waar alles inzit wat ik nodig heb, het mag maximaal 200 euro kosten, het gaat om een Athlon XP, ik heb zelf al iets samengesteld op [url]http://www.perfect-systems.nl[/url] dat is dit lijstje kan iemand daar commentaar op geven? [quote:b8095a39b9] Water Pomp Eheim 1048 42.80 Water Reservoir Noise Isolator WT-RND-02 (Plexi) 21.66 Radiator W1 Solo 49.29 Water Cooler CPU Innovatek FlatFlow SL (Sock A) 30,94 Water Cooler GPU InnovaGraph-O-Matic Rev 2.0 Trans 37,19 Slang innovaSpecial 8 mm - Translucent - per meter 5.33 Water Stabilisator - 80 ml - Blauw 5,62 Total 198,16 [/quote:b8095a39b9] DNA4U
Link naar reactie
verder niet veel op aan te merken. op WC gebied gewoon een stille basic coolset. evt kun je nadenken over een iets grotere rad, tegenwoordig wordt 120MM al standaard, dit zorgt er ook voor, dat je iets meer speling hebt qua afkoeling van het water... pomp is voldoende, zorgt voor genoeg flow, blokjes van innovatek zijn altijd wel goed, en zorgen ook voor redelijke performance. alleen 1 probleem.. de aansluiting op je rad is 10mm, de pilaren op de blokjes zijn 8mm. daarnaast staat bij alle innovatek blokjes ook nog eens ''Onbekende levertijd.'' evt een andere goeie leverancier; www.freezinghardware.nl deze heeft ook een mooi compleet setje staan (die ikzelf ook heb) http://shop.freezinghardware.nl/index-info.asp?ID=945 iets duurder als je budget, maar dan heb je er direct ook een NB blokje bij. en er zit direct ook een 120MM fan bij (en een fan was je nog vergeten in je berekening)
Link naar reactie
[quote:fdac081c01="turbulence"]verder niet veel op aan te merken. op WC gebied gewoon een stille basic coolset. evt kun je nadenken over een iets grotere rad, tegenwoordig wordt 120MM al standaard, dit zorgt er ook voor, dat je iets meer speling hebt qua afkoeling van het water... pomp is voldoende, zorgt voor genoeg flow, blokjes van innovatek zijn altijd wel goed, en zorgen ook voor redelijke performance. alleen 1 probleem.. de aansluiting op je rad is 10mm, de pilaren op de blokjes zijn 8mm. daarnaast staat bij alle innovatek blokjes ook nog eens ''Onbekende levertijd.'' evt een andere goeie leverancier; www.freezinghardware.nl deze heeft ook een mooi compleet setje staan (die ikzelf ook heb) http://shop.freezinghardware.nl/index-info.asp?ID=945 iets duurder als je budget, maar dan heb je er direct ook een NB blokje bij. en er zit direct ook een 120MM fan bij (en een fan was je nog vergeten in je berekening)[/quote:fdac081c01] mischien in de vriesvak? :lol:
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...